Önceki gün sabah evinden çıkıp işine gitmek üzere olan meslektaşım, başkan yardımcım ve karıncayı bile incitmeyecek kapasitede olan Togay Muradoğlu, evinden çıktıktan sonra ara sokaktan çıkarken maskeli iri yapılı biri ona sarıldı. Kimse ile husumeti olmayan meslektaşımız bel fıtığı ameliyatı geçirdiğinden kişinin sarılmasını iyi niyet olarak görmüş ve fazla sıkma ameliyatlıyım demesi ile 2 maskeli kişi daha ellerinde soba odunları ile kafasına vurmaya başladı, darp ettikten sonra kaçtılar.

   Bu insan müsvettelerine ne demeli; Yaptıkları delikanlılık, iyi iş yaptılar, 3 kişi bir kişiye saldırdı, sizleri alkışlıyorum mu demeli.

   Meslektaşımız hastaneye ardından Asayiş şubesine ifade verdi, iyi ki çocuğu yanında değildi, o an çocuğun ve meslektaşımızın psikolojisini düşünmek bile istemem. Biri veya birilerinin böyle bir olayı gerçekleştirmesi için karşısında ki insanın kişiliğine ve geçmişine bakmak gerek.

   Birilerine dokunan bir şey yapmış olmalı ancak Togay Muradoğlu dediğim gibi karıncayı bile incitmeyecek bir kişiliğe sahip, her sabah Çay TV ekranında Rize’nin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili programlar yapmakta.

   Düşünüp taşındık, kim veya kimler böyle bir şey yapabilir, kimsenin aklına her hangi bir konu gelmedi. Siyasi bağlantısı asla olamaz, son günlerde yaptığı programlarla ilgili olabilir mi düşüncesi bizi sardı.

   Meslektaşımızın evinin yanında olayı konuşurken eski belediye Başkanı Halil Bakırcı aradı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Şüphelendiği kişiler olup olmadığını sordu, Togay in kimse ili işi olmaz düşüncesi ikimiz de de hakimdi, kapattı ve yine Bakırcı aradı, “ Çay a boya katanlar ile ilgili haber yaptı mi” diye sordu.

   Yeni bir kapı aralanmış oldu, Togay a sordum “ Evet yaptım” dedi, işin ucu Rizelilere zarar veren çöpleri boyatarak satan kişilere dokundu, bugün ki gazetemizde bununla ilgili haber yer almakta. Kimse ekmek yediği kapa tükürmemeli, tükürürse boğazına balgam olur boğazını tıkar, işte listesi açıklanan bu sektörler gibi. Kamuoyu önünde sıfırlanır ve tükenirler, kazançlarına haram katan, çöpleri boyatarak satan insanlar için diyecek tek kelime yok. Bu tip insanların insan düşmanı olduğunu söylemek yeterli sanırım.

   Meslektaşımızın konusu farklı yere yöneldi, tabii bu saldırıyı gerçekleştirenler var, elbet Polis bunların peşini bırakmayacak, kamera görüntüleri ortaya çıktığında asıl babalarının kim olduğu da ortaya çıkacak.

     Bu insan musvetteleri için diyecek fazla kelime yok, bunlar ancak puştluk ile saldırırlar, bunlara insan bile demek doğru değil.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ