Dilek ASLAN 

Rize gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce sporun gelişimi ve topluma doğru ve en etkin biçimde tanıtımının yapılması amacıyla iller arası en iyi Web sitesi yarışması başlatıldı.

Bütün illerin katılımının zorunlu kılındığı yarışmaya ilişkin olarak Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Yunus Akgül imzası ile Genel Müdür adına bütün illere bir Genelge gönderildi. Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Yunus Akgül’ün yayınladığı genelgede şu görüşlere yer verildi; 

Spor iletişiminde önemli ve etkin bir yere sahip olan Spor Kurum ve Kuruluşlarına ait Web siteleri yada sayfaları, o kurum ve kuruluşun kendisini kamuoyuna tanıtması, topluma doğru ve açık mesajlar gönderecek sporumuza gerekli desteğin sağlanması ve sporun paydaşları ve hedef grubun istediği bilgiye doğru ve hızlı şekilde ulaşması açısından önem taşımaktadır.

Bu nedenle; Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, İl müdürlüklerinin sahip olduğu Web site/sayfaları arasından günümüz bilişim ve teknoloji çağına uygun şekilde oluşturulan ve en iyi Web hizmeti veren Gençlik ve spor İl Müdürlüğü Web sitelerini belirlemek ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla 2008 GSGM WEBCUP yarışması, 26 Mayıs- 17 Haziran 2008 tarihinde düzenlenecektir. 

Öte yandan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce 81 il arasında başlatılan iller arsı WEBCUP en iyi site yarışmasının 58 federasyon ile 8 bin 740 spor kulübü arasında da yapılacağı kaydedildi. İller arası WEBCUP site yarışmasında Rize Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’nün iddialı hazırlandığı bildirildi. Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz Oluşturduklarının sitenin çok kapsamlı olduğunu kaydederek içerik ve kullanım açısından oldukça önemli veri tabanları sahip bir site anlayışı ile çalışmaların topluma yansıtıldığını vurguladı.

Yılmaz gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün 26 Mayıs- 17 Haziran tarihleri arası düzenlediği iller arası en iyi WEB site yarışmasında iddialı olduklarını sözlerine ekledi.

Editör: HABER MERKEZİ