Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Turkcell Süper Lig'e yükselen Kasımpaşa Spor Kulübü'nün futbolcu ve yöneticilerini kabul etti.

Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen kabulde, futbolcu ve yöneticilerin ellerini tek tek sıkarak karşılayan Erdoğan, konuşmasına Kasımpaşa'yı kutlayarak başladı. Erdoğan, 'Zorlu bir sezon oldu ama sonu da iyi oldu' diyerek Kasımpaşa'nın başarısının, bundan sonra da devam etmesini dileyerek, 'Süper Lig'in havası malum daha farklı. Herhalde yönetim gerekli değerlendirmelerini ona göre yapacaktır. Süper Lig'e yönelik de kararlarını verecektir.' diye konuştu.

FAİR PLAY MESAJI
Dün akşam maçtan sonra meydana gelen olaylara değinen Erdoğan, 'Maalesef futbolda bu çirkinlikleri hala yaşıyoruz. 'Fair play'in adı var ama kendisi yok. Bunları göremiyoruz. Temenni ederiz ki gerek saha gerekse saha dışı tribünler, bunu aşar ve sadece futbol değil sporun tamamı barışa, kardeşliğe, sevgiye vesile olan etkinlikler haline dönüşür' dedi.

Devlet Bakanı Faruk Özak'ın da katıldığı kabülde, Kasımpaşa Spor Kulübü Başkanı Hasan Hilmi Öksüz Başbakan Erdoğan'a 5 sırt numaralı Kasımpaşa forması takdim etti.

'YÜZÜNÜZÜ AK ÇIKARTMAYA GAYRET EDECEĞİZ'
Erdoğan da, 'İnşallah bundan sonra da sizin doğduğunuz, büyüdüğünüz, yetiştiğiniz bölgenin takımı olarak her zaman sizin yüzünüzü ak çıkarmaya gayret edeceğiz' diyen Öksüz'e 'Turkcell Süper lig'de başarılar diliyorum' yazan bir gümüş tabak hediye etti.


BAKANLAR KURULU TOPLANTISINA ARA VERDİ
Futbolcular da Bakanlar Kurulu toplantısına ara vererek kendilerini kabul eden Başbakan Erdoğan'a, üzerinde isminin de yazdığı 5 numaralı bir forma hediye etti. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın da hazır bulunduğu kabul yaklaşık 1 saat sürdü.

 

Editör: HABER MERKEZİ