Bu yıl 22.’si düzenlenen Uluslararası Tüketici Zirvesi Konferansları, Dünya Tüketici Hakları Günü olan 15 Mart’ta İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi. Tüketiciye en iyiyi sunabilmenin yarışı içerisinde olan lider markaların, deneyimlerini paylaşma fırsatı buldukları zirvede yönetim danışmanları, akademisyenler, Türkiye’nin ve gelişmiş ülkelerin önde gelen şirketlerinin yöneticileri ve bürokratları, tüketicinin kalbine giden yola ilişkin görüş ve öngörülerini katılımcılarla paylaştı.

Tüketici zirvesine panelist olarak katılan Çaykur Genel Müdürü Sn. Ekrem Yüce, Çaykur’un gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında katılımcılara geniş bilgi vererek, Türk çayının ve Çaykur’un benzersiz ürünlerinin farklılıklarını anlatarak, kurumun, tüketicinin beklenti ve memnuniyetlerine yönelik hizmetleri doğrultusunda yaptığı çalışmalar ve yenilikler hakkında bilgiler verdi.

Üç ana başlık altında yapılan oturumlardan sonra gecenin gala yemeğinde birde ödül töreni düzenlendi. Zirve finalinde Tüketici Akademisi tarafından yapılan kendi dalında kalitesine en çok güvenilen markalara yönelik yapılan araştırma sonucu verilmesi uygun görülen markalara  “Tüketici 2009 Kalite Ödülü” verildi.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR’un ödülü, Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Sn. Egemen Bağış tarafından Genel Müdürümüz Sn. Ekrem Yüce’ye verildi.

Editör: HABER MERKEZİ