Rize'nin İyidere İlçesi Büyükçiftlik Köyü'nde yaşayan evli ve bir çocuk annesi Nazlı Kadir'den (20) 4 Ağustas'tan beri haber alınamıyor.

 

Nazlı Kadir'in eşi Adem Kadir (25) annesinin komşu ziyaretine kendisinin de çarşıya çıktığı sırada eşinin evde tek başına olduğunu ve o sırada ortadan kaybolmuş olabileceğini söyledi. Bir çay fabrikasında işçi olarak çalışan Adem Kadir eşi ile ufak-tefek ailevi sorunları olduğunu ifade ederek, 'Belki streslenip bunalıma girmiş olabilir. Bu evi terketmesi için sebep olamaz. Her ailede bu tür sorunlar olabilir. Biz onunla çok zor şartlar altında bir çok engeli aşarak evlendik. Bunu kendisi de çok iyi biliyor. Benim için olmasa da 8 aylık kızı için geri dönmesini istiyorum' dedi.

 

Adem Kadir, eşinin Adapazarı'nın Karasu ilçesinden olduğunu ve buradaki ailesi ile aile yakınlarına da ulaştıklarını belirterek hiçkimsenin eşinden haberi olmadığını söyledi.
Adem Kadir eşinin ya kendiliğinden gittiğini ya da birileri tarafından kandırılarak kaçırılmış olabileceğini ileri sürerek, Jandarma'ya haber verdiklerini ve olayın araştırıldığını belirterek, kendilerinin de aramaya devam ettiğini kaydetti.


Adem Kadir eşine mesaj göndererek, 'Benden sıkılmışsan, benim için değilse de kızın için evine dön, küçük sebeplerle bir yuva dağıtılamaz. Çocuğunun sana ihtiyacı var' diye konuştu.

 

karadenizgazetesi 

Editör: HABER MERKEZİ