Değerli Çayhaber okurları, yorumcuları ve yazarları,

Takip ettiğiniz gibi sitemiz Ağustos 2007 yılında kuruldu. Şahsımız ve çok değerli arkadaşımız Nurettin Topal, amatör bir ruhun heyecanıyla “bu işte biz de varız” dedik. Dediğimiz, sizlerin desteğiyle anlam buldu, Çayhaber her geçen gün büyüdü.

Amacımız, insanlar arasındaki iletişimin büyük kaynağı interneti kullanarak sizlere haber ve bilgi sunmak, değerli fikirlerinizi paylaşmak.

Bu uğurda bizlere destek veren, haberciliğin duayeni Şemsettin Sarı abimize; aynı şekilde Rize’nin habercisi Dilek Aslan Hanımefendi’ye ve video işlerinin mimarı Mahmut Azmanoğlu’na sizler adına çok teşekkür ediyoruz.

Yine yazılarıyla bizleri destekleyen hepsi birbirinden güzel ve bir o kadar da ayrı yazarlarımıza şükran borçluyuz. Onlar ki sitemizi yerel siteler içerisinde belki de en farklı ve üstün kılanlar. Ki, yazarlarımız tamamen yerli ve yerel, yazıları ise ülke ve dünya çapında.

Ayrıca, çok değerli ve anlamlı katkılarından dolayı Çayeli Kaymakamlığına, Belediye Başkanlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Çay TV’ye de teşekkürü her zaman için bir borç biliriz.

Ve yaptığımız her işi anlamlı kılan siz değerli okuyucularımız. Siz bize destek verdiniz, hedeflediğimizin de üstüne çıkardınız bizi bu desteğinizle. 1 yıl gibi kısa bir sürede sitemiz yerel siteler içerisinde hak ettiği yeri aldı. Rize’nin doğusu ve batısı bizi bilir oldu. Başta İstanbul olmak üzere nerede bir gurbetçimiz var, orada biz büyüdük. Ülkenin dört bir yanındaki tüm Çayeli-Rize dostları, inanın hep bizimle. Hepinize binlerce teşekkürler.

1.Yılımız kutlu olsun. Bizi takip etmeye, bize güç vermeye devam edin.

Saygı ve sevgilerimizle.

Mustafa TAŞ

Ahmet BAYRAKTUTAN

Editör: HABER MERKEZİ