Ankara Çayelililer Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen yemeğe Çayelili hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Yemekte Dernek Başkanı Fatih İslam KARAOĞLU, Başkan Yardımcısı Mustafa BEKİR, Genel Sekreter Celal ARICI, Genel Sayman Turan SARI, Yönetim Kurulu Üyeleri Huseyin ŞUŞOĞLU, Galip KARAOĞLU ve Haşim KARALOĞLU misafirleri ağırlayıp iftara kadar bir süre sohbet ettiler.

Adalet eski Bakanı ve eski Müsteşar Başbakan Baş Danışmanı Fahri KASIRGA, Çayeli eski Kaymakamı ve Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Erol AYYILDIZ, Kırıkkale İdare Mahkeme Başkanı Sadık AKGÜL, Kırıkkale İdare Mahkeme Hakimi Fatih KESİCİ, İstanbul Çayeli Dernekler Federasyon Başkanı Yılmaz HÜSREV, Çayeli Vakfı Meclis Başkanı Mehmet HÜSREV, Mali Muşavir Ali HÜSREVOĞLU, İş Adamları Hasan ve Nihat KANDİŞ, Ankara Adliyesi Hakimleri İbrahim ve Yusuf ŞAHİN, Konya’dan Avukat Hüseyin SAFİ, İş Adamı Ali DIĞRAK ile Yrd Doçent İsmail BİLGİLİ, eski Dernek Başkanları ve isimlerine yer veremediğimiz bir çok Çayelili iftar yemeğinde bir arada oldular.          

İftar yemeğinden sonra Dernek Başkanı Fatih İslam KARAOĞLU, Çaydef Başkanı Yılmaz HÜSREV, Kırıkkale İdare Mahkeme Başkanı Sadık AKGÜL ile İş Adamı Hasan KARTAL konuşma yaptılar..

On bir ayın sultanı rahmet ve bereket ayı olan Ramazanı Şerifin İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz. Ankara Çayelililer Derneği hemşehrilerini bir araya getirmenin huzur ve mutluluğu içerisinde beraber olacakları mesajını verdi.           

Bu vesile ile Ramazan Bayramınızı tebrik ediyoruz. Nice iftar yemeklerinde ve diğer sosyal ve kültürel etkinliklerde buluşmak dileğiyle…              

Haber : Fatih İslam KARAOĞLU

Editör: HABER MERKEZİ