Bilişim teknolojilerinin baş döndürücü bir hızla yayıldığı ülkemizde kendi branşında üstün hizmetler sergileyen Yöntem Bilgisayar Ofisi Çayeli Hopa Caddesinde  açıldı. 

Açılışını ilçe kaymakamı Mehmet Aktaş tarafından yapılan yeni ofisin ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla özel sektördeki bilişim teknolojileri ağı donanımında belirgin bir iyileşme yapılacağı ifade ediliyor.

İlçede 2006 Yılında kurulan ve genel olarak yazılım donanım web tasarım gibi alanlarda etkin hizmet veren kuruluş hizmet ağını  daha verimli hale getirmek için yeni yerine taşındı.

Ali ve İsmail Çorapçı adlı iki bilgisayar tasarımcı tarafından  kurulan YÖNTEM Bilgisayarın amacının; Yazılım kanalında ihtiyaç duyan tedarikçilere, değişen ihtiyaçlarına göre bilişim ürünlerinin tedarik merkezi olarak hizmet vereceği ifade edilerek bu alandaki liderliğini sürdüreceği bildirildi.

Ürün yelpazesinde PC ürünleri ve yedek parçaları, Multimedya ve İletişim ve Networking bulunmaktadır.

Öte yandan  Yenipazar Mahallesi Hopa Caddesi üzerindeki Ofisin açılışına Belediye Başkanı Rıza Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, kurum ve kuruluşların temsilcileriyle kalabalık bir halk topluluğa katıldı. 

Haber: Şemsettin Sarı
Fotoğraf: Ali Fuat Sarı

Editör: HABER MERKEZİ