2009  yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle  din görevlileri arasında 28 Haziran 2009 Pazar günü Tokat ilinde yapılan “Ezanı Güzel Okuma” yarışması Bölge birinciliğini Çayeli İlçe Müftülüğü görevlilerinden Rahmi ÇÖREK  kazanarak Rize’mizin gurur kaynağı oldu.  

 

      

Tokat 26 Haziran Kültür Sarayı Süleyman Demirel Salonunda yapılan “Ezanı Güzel Okuma” yarışmasında Samsun, Sinop,Çorum, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize il birincileri  ezanı güzel okumadaki bilgi, beceri, kabiliyet ve tecrübelerini sergilediler. Güzel ve pürüzsüz sesi, sakin ve kendinden emin tavrıyla izleyenleri kendine hayran bırakan görevlimiz aramıza hak ettiği birincilikle döndü.

 

Camiler ve Din Görevlileri Haftası “Ezanı Güzel Okuma Türkiye Finali” 29 Ağustos 2009 cumartesi günü BURDUR”da  yapılacak.

 

Çayhaber olarak ilimizi temsil eden Rahmi ÇÖREK’i  bölge birinciliğinden ötürü tebrik ediyor, 29 Ağustos 2009 cumartesi günü Burdur’da yapılacak olan ve 10 bölge birincisinin katılacağı Türkiye Birinciliğinde de başarılı olmasını diliyoruz. 


 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ