Rize Gazeteciler ve muhabirler derneğinin ortaklaşa düzenlediği programda Basın yayın ve enformasyon genel müdürlüğü ile basın in duayenleri Rize ye geliyor.

14 Mart tarihinde Rize ye gelecek olan Basın in duayenleri valilik toplantı salonunda 400 basın kartı müracaatını değerlendireceğini söyleyen genel müdürlük şube müdürü Zeliha Yeşil “ Toplantıya yaklaşık 30 kişilik ekip ile geliyoruz. 13 kişilik basın kartı komisyonu Rize de 400 basın kartı müracaatını değerlendirecek. Valilik toplantı salonunda yapılacak olan değerlendirme akşam saatlerine kadar sürecek ve bu toplantıya genel müdürümüz, daire başkanlarımız ile Ankara, İzmir, İstanbul gazeteciler cemiyet başkanları ile bir çok ünlü basın mensubu katılacak. Salı günü ise Ticaret borsasında basının tüm sorunlarının tartışılacağı toplantı yapacağız ve tüm basın mensuplarını burada bekliyoruz. Aynı gün Çayeli ilçesinde Kuspa tepesinde Rize gazeteciler ve muhabirler derneği ile Basın yayın Enformasyon genel müdürlüğünün Basın ormanını oluşturacağız” dedi.

Rize Gazeteciler ve muhabirler derneği başkanı Mustafa Bayrak ise organize de dernek olarak büyük görev aldıklarını söyleyerek” Basın yayın ve enformasyon genel müdürlüğü ile yaptığımız ortak çalışmada tüm gazeteci arkadaşlarımızın bilgilendirilmesi ve sorunlarını tartışacağız” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ