YILBAŞI tatilini geçirmnek üzere, ailesiyle birlikte memleketi Rize’nin Güneysu ilçesindeki villasına gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cuma namazı için evinden çıktı. Yoğun yağmura rağmen Güneysu ilçe merkezinde bir süre yürüyen Erdoğan’ın, hemşehrileriyle ilginç diyalogları dikkat çekti.

Yılbaşı tatilini geçirmek için önceki gece Rize’nin Güneysu ilçesi Merkez Mahallesi’ndeki villasına gelen ve dün evinden hiç çıkmayarak dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün öğle saatlerinde Cuma namazını kılmak için ilçe merkezine geldi. Namazdan önce cami çevresinde köpeklerle arama yapılırken, Başbakan Erdoğan da yoğun yağmura rağmen caddede bir süre yürüdü. Şemsiyesini kendi tutan ve el sallayanları, “Hayırlı günler, hayırlı işler” diyerek selamlayan Başbakan Erdoğan’a bazı vatandaşlar da sorunlarını anlatan dosyalar vermek istedi. Bu sırada, “Bir göreyim seni da” diyerek yanına gelen bir kadına Başbakan Erdoğan, “İşte gördün da” yanıtı verdi. Cami girişinde de bazı vatandaşlar Başbakan’a sorunlarını anlatmaya çalıştı. Erdoğan, bu sırada ağlayarak yanına gelen bir kadını bir süre dinledi

Erdoğan’ın camiye girişi sırasında etrafında adeta etten duvar örüldü. Bazı korumaların ağır silahlar taşıması dikkat çekti. Her zaman tek tip giyinen Erdoğan’ın korumalarının da serbest kıyafetli olması gözlerden kaçmadı. Erdoğan daha sonra namaz için Güneysu Merkez Camisi’ne girdi.

KAYNAK:GAZETEVATAN

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: HABER MERKEZİ