Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor yönetiminin organize ettiği kahvaltıya katıldı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Çaykur Rizespor kulübü yöneticilerinin de yer aldığı kahvaltıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay, Hedef 1 Milyon Üye proje yöneticisi Miraç Çam ve Trabzonspor maçı delegasyonunda yer alan isimler katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından Aziz Yıldırım, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı’ya imzalı Fenerbahçe forması hediye etti.

Fenerbahçe TV mikrofonlarına konuşan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Yöneticilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Bugün Çaykur Rizespor’un Adanaspor Demirspor’la, Fenerbahçe’nin de Trabzonspor’la karşılaşacağını hatırlatan Yardımcı, “Her iki takıma da başarılar diliyorum. Dostluk devam etsin. Spor; sağlık, dostluk ve kardeşliktir” dedi.

Aziz Yıldırım Rizespor Yönetiminin Düzenlediği Kahvaltıya Katıldı galerisi resim 1

Aziz Yıldırım Rizespor Yönetiminin Düzenlediği Kahvaltıya Katıldı galerisi resim 2

Aziz Yıldırım, Rize’de Pota Açtı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, '1907 Okul 1907 Pota Projesi' kapsamında Rize'de pota açılışına katıldı.

Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin kulüp başkanı Aziz Yıldırım, Rize'de 16 okulda yaptırılan potaların açılış törenine katıldı.

Fenerbahçe'nin '1907 Okul 1907 Pota Projesi' kapsamında Rize'de 16 okulda yaptırılan potaların açılışı için İyidere ilçesindeki Çaysan İlkokulu'nda yapılan açılış törenine Başkan Aziz Yıldırım katıldı. Yağmur yağışı nedeniyle salonda gerçekleştirilen açılış törenine, Yıldırım'ın yanı sıra İyidere Kaymakam Vekili Sercan Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Mete, İl Milli Eğitim müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi Metin Doğan ile öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Fenerbahçe yöneticilerinden Metin Doğan, Rizeli olarak kampanyanın Rize'de büyük ilgi görmesinden memnunluk duyduklarını belirterek, 'Sporu daha alt tabana ve okullara yaymak için Rize'de 16 okulda projeyi hayata geçirdik. Çok başarılı bir proje. Rizeli öğrencilerin stadımızda maç izleme talepleri var. Ben staddan sorumlu yöneticiyim. Rizeli hemşehrilerimizi ağırlamaktan büyük onur duyarız'dedi.

İyidere Kaymakam Vekili Sercan Yılmaz ise konuşmasında Trabzonsporlu olduğunu ama Rize'de yapılan hizmetten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, 'Akşam Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasında ise iyi olan kazansın' temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Yıldırım, projeye destek verenlere forma hediye ederken, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, Yıldırım'a da plaket takdim etti. Tören kesilen kurdeleyle sona erdi.

Rize’de Pota Kurulan Diğer Okullar:

NECİP FAZİL KISAKÜREK İMAM HATİP ORTAOKULU

MERKEZ FATİH İLKOKULU

BEYAZSU İLK/ORTAOKULU

FİKRİ KEÇELİ İLKOKULU

MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU

ALİ RIZA YILMAZ ORTAOKULU

FINDIKLI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

FINDIKLI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

AKSU ATATÜRK İLKOKULU

İMKB ORTAOKULU

ÇAYIRLI ORTAOKULU

PEHLİVANTAŞI İLK/ORTAOKULU

FATMA-NURİ ERKAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ

EKREM ORHON MES. TEK. A. LİSESİ

GÜNDOĞDU 29 EKİM İLK/ORTAOKULU

Aziz Yıldırım, Rize’de Pota Açtı galerisi resim 1

Aziz Yıldırım, Rize’de Pota Açtı galerisi resim 2

 

 

 

 

 

 
 
Editör: HABER MERKEZİ