AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Çayeli ilçe merkezi ve beldelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çayeli Merkez, Madenli ve Büyükköy Beldelerinde çeşitli programlara katıldı.

Milletvekili Avcı, Çayeli Muhtarlar Derneğinde düzenlenen programda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlardan köylerin sorun, talep ve isteklerini dinledi. Bugüne kadar yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Avcı, muhtarların her zaman yanında olduğunu belirterek, “Milletvekili olarak her zaman yanınızdayım. Ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerek burada gerek Ankara’da her zaman kapımız sizlere açıktır. AK Parti İktidarları döneminde köylerimize yapılan yatırımlar cumhuriyet tarihiyle kıyaslanmayacak kadar çoktur. Köylerimizde birçok sorunu çözdük. Ama elbette eksiklerimiz vardır. Onları da tamamlamak için beraberce çalışıyoruz.” dedi.

Milletvekili Avcı, Muhtarlar Derneği ziyaretinin ardından Çayeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Dinçer Karaoğlu'nu ziyaret etti. Aşıklar köyünde de incelemelerde bulunan Milletvekili Avcı, ayrıca köyde hacı ziyaretinde bulundu.

Çayeli’ndeki İmam hatip lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’tan inşaatın son durumu hakkına bilgiler alan Avcı, Çayeli merkezdeki ziyaretlerinin ardından Madenli beldesine geçti. Burada ilk olarak Ak Parti belde teşkilatıyla bir araya gelen Avcı, 31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti. Teşkilat mensuplarıyla sohbet eden Milletvekili Avcı, daha sonrasında Madenli belediyesine geçerek belediye başkanı Necip Yazıcı’dan belediyenin çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

Milletvekili Avcı’nın bir sonraki durağı ise Büyükköy beldesi oldu. Burada da ilk olarak teşkilatla bir araya gelen Avcı, 31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti. Daha sonra belediye başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Hamza Saruhan’dan bilgiler aldı.

Avcı'nın ziyaretlerine vatandaşlar yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu.

muhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(1).jpgmuhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(2).jpgmuhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(3).jpgmuhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(4).jpgmuhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(5).jpgmuhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(6).jpgmuhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(7).jpgmuhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(9).jpgmuhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(10).jpgmuhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(12).jpgmuhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(15).jpgmuhammed-avci-rizede-ziyaretlerde-(16).jpg

 

Editör: HABER MERKEZİ