İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile ataması yapılan ve görev yeri değişen kaymakamlar arasında yer alan Ardeşen Kaymakamı Cemil Kılınç, verdiği resepsiyonla vedalaştı. Kılınç'ın yeni görevine, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak devam edecek.

Ardeşen Hükümet Konağı önünde halka açık verilen resepsiyona, Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, İstanbul milletvekili Nusret Bayraktar, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen veda programında davetlilere ikramlarda bulunulurken; Kılınç'ın üç yıllık görev süresi boyunca yapmış olduğu çalışmalar slayt eşliğinde sunuldu. Hükümet konağı önünde yapılan havai fişek gösterileri ise veda programına ayrı bir renk kattı.

Ardeşen Kaymakamı Kılınç, İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atama gereğince yeni görevine İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak devam edeceğini belirtirken, sözlerine şöyle devam etti: 'Fırtına Vadisi'ni barındıran ve gelecek açısından önemli bir konuma sahip olan bu şirin ilçeden ayrılmanın hüznünü yaşamaktayım. Üç yıllık görev sürem boyunca aldığım eğitim, inancım ve sizlerden gelen pozitif enerji sayesinde güzel şeyler yapmaya çalıştım. Yeni görev yerimde de güzel şeyler yapmaya çalışacağım. Ardeşenliler şunu unutmasınlar, artık Ankara'da sizin bir eviniz var, kapıları size her zaman açık olacaktır.' dedi.

Ardeşen Kaymakamı Kılınç ilçeden ayrıldı

Ardeşen Hükümet Konağı önünde yapılan veda töreninde Kılınç'a, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan tarafından yöre mimarisini simgeleyen serender hediye edildi. Kılınç'tan boşalan Ardeşen Kaymakamlığı'na Sivas Hafik Kaymakamı İlyas Memiş'in atandığı öğrenildi.

 
 
 
 

 

Editör: HABER MERKEZİ