12 Eylül akşamı Hızır Karaoğlu'nun işlettiği Güverte Lokantası'nda Ankaradaki Çayelililer Derneği, hemşehrilerini toplu iftar programı için bir araya getirdi.

Çayelililer Dernek Başkanı Fatih İslam Karaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri S.Hüsnü Kara, Galip Karaoğlu, Celal Arıcı, Dilek Kaşıkçı ile birlikte katılımcıları tek tek karşılayarak iftar sonrasında da uğurladılar.

İftarda lokantanın her iki katının da dolduğu, gelenlerin pek çoğunun eşli katıldığı görüldü.

İftar yemeğinin duasını ilahiyatçı Dr. Namık Kemal Okumuş yaptı. Protokol konuşması yerine ayrı ayrı masalardaki katılımcılarla samimi sohbetlerin gerçekleştirilmesi sağlandı.

Yemek esnasında günün anısına Süleyman Kazmaz'ın ''Risaleler'' adlı eseri de katılanlara armağan edildi.

Bir ara bazı gençler tarafından da devlet sanatçısı Emin Yağcı'nın çaldığı tulum eşliğinde  dışarda horon tutuldu.

Katılımcılar geniş bir yelpazenin yansımasını sergilemekteydiler.

JAVSU  Genel Müdürü Kadir Furuncu Kızılcahamam'dan, KONUT A.Ş Genel Müdürü Musa Yetim İstanbul'dan gelmişlerdi.

Katılımcılar arasındaki TPAO Genel Md. Yrd. Ahmet Adanır, Merkez Valisi Selahattin Başar, eski Dernek Başkanları Süleyman Karahan, Dursun Ali Uzun ve Hamza Yanar, Prof. Dr. Cemil Yağcı, Prof. Dr. H.Yılmaz Kaptan, ANKARA Adliyesi yöneticilerinden İbrahim Şahin ve Yusuf Şahin kardeşler, Çalışma Bak. Başmüfettişi Mustafa Karaoğlu, Kamil Çil ve Fatih Kesici gibi genç hakimler, Bankacı Hasan Basri Akın ve Ender Yılmaz, işletmeci İsmail KAPTAN, mühendis Fuat Koçal, Mustafa Kahveci ve RDF yönetiminden Teknik Danışman Bahattin Karagöz gibi pek çok isim ortak iftarda buluşmanın samimi ortamından yaralanmaya çalıştılar.

Çayelililer Derneği, bu yıl  geçen seneki gibi yine Güverte Lokantası'nda ikinci kere kalabalık bir iftar programını gerçekleştirmiş oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ