Ziyarete, Ankara Çayelililer Dernek Başkanı ve Rize Dernekler Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Gümrük Müsteşarlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Fatih İslam Karaoğlu, Ankara Çayelililer Derneği Genel Sekreteri Celal Arıcı ile birlikte İstanbul ÇAYDEF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Saral, Yeşiltepe Köyü Dernek Başkanı Yılmaz Cevher, Kemerköyü Dernek Başkanı Ali Şenkal, Kesmetaş Dernek Başkanı Mustafa Yeşildağ, Yeşiltepe Dernek Başkan Vekili İbrahim Çom, Çomoğlu Dernek Başkanı Nevzat Çomoğlu, İşadamı Kemal Çom ve Hikmet Çom, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Erzurum Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Ömer Faruk Saral katıldılar.

Ziyaret heyeti adına yapılan açıklama şöyle denildi. “Sayın Bakanımızla hasret gidererek, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, Rize’den seçilecek olan 3 Milletvekilinden birinin Rize’nin en büyük ilçesi olan Çayeli’nden çıkması gerektiği hususunda görüş alışverişinde bulunduk. Bu durum, Çayeli ve Rize için bir kazanç olduğu kadar Ülkemiz için de bir kazanç olacaktır. Nitekim Çayelili olduğu halde Rize’den aday adaylığını açıklayan çok değerli isimler bulunmaktadır. Bu değerli isimlerden birinin Türkiye Büyük Millet Meclisinde Rize’yi temsil edecek olması Çayeli için de bir gurur vesilesi olacaktır.

Sayın Müsteşarımızı görmekten duyduğumuz memnuniyeti dile getirip en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek üzere, seçimlerin Çayeli, Rize ve Ülkemiz adına hayırlar getirmesi temennilerimizle ziyaretimizi sonlandırdık.”

Ankara Çayelililer Derneği ve İstanbul Çayeli Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Çayelililer Dernek Başkanı ve Rize Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gümrük Müsteşarlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Fatih İslam Karaoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarete, Ankara Çayelililer Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Nazif Topçu ile birlikte İstanbul ÇAYDEF Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Saral, Yeşiltepe Köyü Dernek Başkanı Yılmaz Cevher, Kemerköyü Dernek Başkanı Ali Şenkal, Kesmetaş Dernek Başkanı Mustafa Yeşildağ, Yeşiltepe Dernek Başkan Vekili İbrahim Çom, Çomoğlu Dernek Başkanı Nevzat Çomoğlu, İş adamı Mehmet Akif Çomoğlu, Müteahhit Kemal Çom, işadamı Hikmet Çom, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Erzurum Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve Ömer Faruk Saral katıldılar.

Ankara Çayelililer Derneği Başkanı Fatih İslam Karaoğlu’nun Makamında gerçekleşen ziyarette, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Çayeli çerçevesinde gerçekleşen sohbet sonucunda, Rize’den seçilecek olan 3 Milletvekilinden birinin Çayeli’nden çıkması gerektiği konusundaki kararlılık vurgulanmıştır.    

Ankara Çayelililer Derneği Başkan ve Üyeleri ile İstanbul Çayeli Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Balıkçı Fevzi Hoca Lokantasında, Ak Parti Kurucu Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. İsmail Safi İle bir araya geldiler.

Adalet Bakanlığı Eski Müsteşarı Sayın Fahri Kasırga’ nın da yer aldığı yemekte, Ankara Çayelililer Dernek Başkanı ve Rize Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gümrük Müsteşarlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Fatih İslam Karaoğlu, Ankara Çayelililer Derneği Genel Sekreteri Celal ARICI, Yönetim Kurulu Üyeleri Galip Karaoğlu ve Haşim Karaloğlu, Denetleme Kurulu Başkanı Nazif TOPÇU ile beraber Sayıştay Başkanlığı Uzman Denetçisi Mehmet Bozkurt, İstanbul ÇAYDEF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet SARAL, Yeşiltepe Köyü Dernek Başkanı Yeşiltepe Derneği Ahmet Saral ve Yardımcısı Mustafa Yeşildağ, Kemerköyü Dernek Başkanı Yılmaz Cevher, Kesmetaş Dernek Başkanı Ali Şenkal, Çomoğlu Derneğinden Başkan Nevzat Çomoğlu ve üyeler İbrahim Çom, Çomoğlu Dernek Başkanı , İş adamı Mehmet Akif Çomoğlu, Müteahhit Kemal Çom ve Hikmet Çom, İspark’tan Meltem Yavuz, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Erzurum Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Ömer Faruk Saral, Yrd. Doç Dr. Nedim Sözbir, Türksat Daire Başkanı Şenol Gülgönül de yemeğe katılan isimler arasındaydı.

Samimi bir ortamda bol muhabbetli bir yemekte hemşehrilerimizle bir arada olmak hepimize çok iyi geldi. 12 Haziran seçimleri üzerinde yoğunlaşan sohbet dolayısıyla, hemşehrilerimizle görüş alışverişinde bulunduk.

Ankara Çayelililer Derneği olarak önümüzdeki 12 Haziran seçimleri dolayısıyla gerçekleştirmek istediğimiz en büyük arzu, Rize’yi Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edecek olan 3 Milletvekilinden birinin Çayeli’nden çıkması gerektiğidir. Bu vesileyle hem Rize’nin, hem de Ülkemizin kazançlı çıkacağına inancımız tamdır.  

 Ak Parti Kurucu Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. İsmail Safi’ye Ankara Çayelililer Derneği olarak başarı dileklerinde bulunarak, Çayelimiz, Rizemiz ve Ülkemiz adına hayırlara vesile olacağına inandığımız her girişimin arkasında olduğumuzu belirttik.

Seçimin kırgınlıklardan uzak, ayırıcı değil birleştirici bir şekilde huzurlu bir ortamda geçmesi dileklerimizle geceyi bitirdik.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ