Askeri helikopterler, Sivil Savunma ekipleri ve ulusal Medikal Kurtarma ekiplerinin katıldığı çalışmalarda mahsur kalan midibüsteki yolculara ulaşılmaya çalışılıyor. Yoğun tipi kurtarma çalışmalarını olumsuz yönde etkilerken, askeri helikopterlerin bölgede keşif uçuşlarını sürdürüyorlar.

5 KİŞİ DAHA KAYIP

Bu arada mahsur kalan midibüsü kurtarmak için İspir Belediyesi'nden dozer ile yola çıkan belediye personeli Köksal Yazıcı ve Burhanettin Dağ'dan haber alınamadığı öğrenildi. Öğrencileri kurtarmak dün gece yarısında İspir'den ayrılan belediye personelinden de şu ana kadar haber alınamadı.

Öz-İspir firmasına ait midibüsün çığ düşmesi sonucu mahsur kaldığı haberi üzerine dün gece saat: 02.00 sıralarında ilçeden özel bir otomobil ile bölgeye hareket eden firma yetkilisi Macit Nehir, Şafak Nehir ve Alaattin Ege'den de haber alınamadığı bildirildi. Midibüse ulaşmak için yola çıkan firma görevlileri ile belediye personeline ulaşamayan arkadaşları endişeli bekleyişlerini sürdürüyorlar.

AKUT EKİBİ İSPİR'DE

Kurtarma çalışmalarına katılmak üzere 20 kişilik AKUT ekibinin de bölgede geldiği ve kurtarma çalışmalarına katıldığı bildirildi.
Editör: HABER MERKEZİ