THY'nin alt markası olan Anadolujet 23-29 Nisan arasında 29 YTL'den başlayan bilet fiyatlarıyla ilk seferine çıkıyor..

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, kampanyanın iç hatlara yönelik bir proje olduğunu vurguladı.

KAMPANYAYI KAPSAYAN İLLER

Karlıtekin, 23-29 Nisan tarihlerinde bütün koltukları 29 YTL'den satılacak Anadolujet uçuşları ile Ankara merkezli İzmir, Bodrum, Dalaman, Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Erzincan, Batman, Muş, Van, Erzurum, Kars ve Trabzon'a karşılıklı sefer gerçekleştirileceğini söyledi.

HEDEF 2 MİLYON YOLCU

Havacılıkta yeni bir dönem başlattıklarını ifade eden Karlıtekin, ''En önemlisi daha geniş bir halk kitlesine hitap edeceğiz ve daha çok insanı uçakla tanıştıracağız. Şu anda 1 milyon 400 bin olan yolcu sayısını, Anadolujet ile 2 milyona çıkarmayı planlıyoruz. Yolcularımız artık güvenilir bir markayla ekonomik seyahat edecekler'' diye konuştu.

İKRAM İLE DÜŞEN MALİYET

Karlıtekin, Anadolujet uçuşlarında THY'nin klasik ikram yönteminden farklı uygulamayla hem zamandan hem de maliyetten kazanç sağladıklarını vurguladı. Çok sayıda vatandaşın verilen ikrama değil, güvenli ve ucuz seyahate önem verdiğini anlattı. (internethaber)

Editör: HABER MERKEZİ