Geliniz, bu defa hep birlikte bilerek veya bilmeyerek daldığınız “dalalet girdabı” sizin dışınızdakiler tarafından nasıl görünüyor bir bakalım!

Ne demek istiyorum?

Fetö terör örgütü konusunda yıllardan beridir düşünmeden sorgulamadan söylediğiniz; “Reis yalnız bırakıldı!” ifadelerinizin aslında ne anlama geldiğini tahlil edelim istiyorum!

Parti Genel Başkan yardımcınız; Genel Başkanımız yalnız bırakıldı!

Bakanınız; Cumhurbaşkanımız yalnız bırakıldı!

Milletvekiliniz; Reis yalnız bırakıldı!

İl,ilçe, belde başkanınız; Ümmetin Lideri yalnız bırakıldı!

Bürokratınız; Sayın Cumhurbaşkanımız yalnız bırakıldı!

Cami İmamı ve Tarikat lideriniz; Halifemiz yalnız bırakıldı!

Size yıllardır oy veren vatandaş; Dünyanın hakkaniyetli tek lideri yalnız bırakıldı!

Bizim köydeki “Gül Ali”; Hemşehrimiz yalnız bırakıldı!

Bu günah çıkartma listesini uzattıkça uzatabiliriz!

Ümitsizliğe kapılmadan çalışan her insan için aşılmayacak mani, varılmayacak gaye mevcut değildir, ben buna iman etmişim!

Her insan bu dünyada gayret eder, çalışır ve tevekküle sarılırsa her gayesine ulaşabilir. Ulaşamadığı noktada kadere rıza gösterir ve bu da imanımızın bir gereğidir!

Şimdi; bu liyakatleri kazanmak için hiçbir hareket, hiçbir faaliyet göstermeyip topu taca atmanın size bir faydasının olmadığını söylemeliyim!

Ne demek istediğimi sanırım anlıyorsunuz!

Size, bildiğiniz/bildiğimiz “Gülen Cemaatinin” bugüne kadar gelen “kandırma ve aldatma!” yolculuğunu yeni baştan anlatacak değilim!

Son perdesi; Türk Milletinin üzerine yağmur gibi yağan kurşunlarla nihayete eren dünkü yol arkadaşlarınızın hezeyanları karşısında hiçbiriniz elinizi taşın altına sokmayarak, üstelikte büyük bir rahatlık ve gevşeklik içinde “Reis’i bu mücadelede yalnız bıraktılar!” diyerek topu taca atmaya devam ederek günahlarınızdan sıyrılacağınızı zannediyorsunuz!

Gerçeklere yüzlerini çevirenler, bir gün bilmeliler ki; asla kapanmaz dedikleri diğer kapılarda bir gün gelecek yüzlerine kapanacaktır! Milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyen “hak ve hakikati” umursamayan ama dünyalık elde etmek için her türlü numarayı yapmaktan geri durmayanlar bilmeli ve inanmalılar ki; bitmez tükenmez sandıkları iktidarları ve servetleri gün gelir onların başına bela olur!

Fetö Terör Örgütü diye isimlendirdiğiniz dünkü yol arkadaşlarınızla ilgili bugünkü teessüfün, aşağılamanın hiçbir faydası yoktur! Maziden ancak ibret alınır ama siz ibret alacağınız yerde “Fetöcü” diye tutukladığınız, hapse attığınız insanların kardeşlerini ya bakan yapıyor, ya bürokrasinin en üst noktasına getiriyorsunuz!

Bunları yaparken “arkası olmayan” binlerce kişiyi de yargılayıp hapse atıyor ve binlerce mağdur aileler meydana getirebiliyorsunuz!

Dün el birliğiyle “kıyam ettiğiniz” bir cemaate karşı tüm sorumluluklardan kaçarak “Reis’i yalnız bıraktılar!” cümlesine sarılmanız sizin “günah galerinize” yazılmıştır ve bundan yarınki gün de asla kurtulamayacaksınız!

Bütün bu olup bitenleri birilerinin görmediğini sanıyorsanız da büyük bir aldanış içindesiniz!

Ziya Paşa’nın bir beytiyle cevap verecek olursam;

“En ummadığın keşfeder esrar-ı derünun;

Sen herkesi kör âlemi sersem mi sanırsın!”

Görüşmek üzere; Allah’a emanet olun…