ensonolay
Rize
Kapalı
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Çay Haber Genel Pazar İlçe Müftülük Şefi Abdullah Taşçıoğlu için Veda Yemeği Düzenlendi

Pazar İlçe Müftülük Şefi Abdullah Taşçıoğlu için Veda Yemeği Düzenlendi

Rize il Müftülüğüne tayini çıkan Taşçıoğlu'nun veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı.

Veda yemeğine katılım sağlayan Din Görevlileri Müftülük Şefi Taşçıoğlu için duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.

İlçe Müftülük Şefi Abdullah Taşçıoğlu Veda konuşması yaptı.Konuşmasında şunları ifade etti:

"Çok kıymetli hocalarım.”

Vedalar her zaman zordur ama 24 yıl bir fiil bir yerde görev yaptıktan sonra ayrılmak daha da zordur. Hayatımda bir değişiklik yapalım diye mart ayında tercih yapmış olduğum Rize İl Müftülüğüne tayinim çıktı ve bugün itibari ile buradaki görevimden ayrıldım. Hakkımızda hayırlısı diyerek bir yola çıktık, inşallah hayırlı olur. Pazarda bu süre içerisinde yüzlerce arkadaşla çalıştık iyi günlerimiz oldu kötü günlerimiz de olmuş olabilir ama hiç kimsenin hakkını yemedik yedirtmedik kimsenin de kalbini bilerek kırmadım bilmeyerek üzdüğüm arkadaşlarım olmuşsa onlardan da özür dilemesini bildik. Hiçbir zaman arkadaşlarımıza sorun çıkartan olmadım, sorun çözen olarak gayret ettim ve her daim arkadaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştım. Yaratılanı yaratandan ötürü sevdim. Gerek mesai arkadaşlarımla gerekse siz din görevlisi arkadaşlarımla hep uyum içerisinde çalıştım. Tabi ki insan olmamız hasebiyle eksikliklerimiz söz konusu olmuştur. Gayemiz hizmetleri aksatmadan gönüllerde yer tutmaya çalışmak oldu. Hoş bir seda bırakmak için gayret ettim.

Değerli hocalarım

Bundan sonra da Rize İl Müftülüğünde bir kardeşiniz bir abinizin olduğunu hiçbir zaman unutmayın her daim Rize’de bir kapınız var istediğinizde arayabilirsiniz elimden gelen bir şey olduğunda her daim sizlere yardımcı olacağımı bilmenizi istiyorum. Benim için Pazar Müftülüğü ve çalışanlarının yeri ayrıdır ve hiçbir zaman gönlümden çıkmayacaksınız. Rabbim sizleri de görevinizde muvaffak eylesin hizmetleriniz, hizmetlerimiz daim olsun inşallah. Haklarınızı helal etmenizi diliyorum.

Bu vesile ile çok kıymetli mesai arkadaşlarım, din görevlisi arkadaşlarım ve Kur’an Kursu hocalarım hepinize sevgi, saygı, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum. "Dedi.

Pazar İlçe Müftü Vekili Hasan Aydın "Müftülük bünyesinde yıllarca başarılı ve adaletli bir şekilde görev yapan güler yüzünü hiç eksik etmeyen çok kıymetli hocamıza vermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederim. Yeni görev yerinde üstün başarılar dilerim" Dedi.

İlçe Müftü Vekili Hasan Aydın Plaket takdim ederek teşekkür etti .

Din Görevlileri tarafından hediye takdimleri yapılarak program sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *