Özlemle beklediğimiz Süper Lig, normalleşmeyle birlikte 12 Haziran tarihinde başlayacak.. Geçmiş senelerde şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı bu dönemde, şimdi ise ligin son 8 haftasını izleyeceğiz.. 

Sezon başı 6-8 hafta hazırlık dönemi geçiren takımlar 12 Haziran'a kadar tempo tutabilecekler mi? Acaba bu karantina dönemini nasıl geçirdiler? Hem psikolojik hem de fiziksel olarak sağlamlıklarını koruyabildiler mi? 
Premier Lig'de takımların antrenör eşliğinde online ortamda antrenmanlarına devam ettiğini biliyoruz. Biz de ise, bu durum yaşanmadı, sporcular evde kendi imkanlarıyla hazır olmaya çalıştılar; öncelikle bu durumdan ders çıkartarak her bir kulübün antrenman bilimini yeni kaynaklarla beslemesi ve daha adaptif tavır sergilemesi gerekir. Bundan sonra futbolda her bir senaryoya hazır olmak şart. 

Böyle uzun bir aradan sonra, taraftarlarla kucaklaşmadan da olsa aynı heyecanla oynanacak maçların olacağına ve bize güzel bir seyir zevki sunacaklarına inanıyorum. Tabi umarım sakatlığın olmadığı, fair play içinde oynanan, kümede kalma ve şampiyonluk yarışının heyecanının yüksek olduğu maçlar izletirler bize.

Futbol'a hasret kaldığımız bu dönemde maçlardaki heyecanın yanı sıra transfer haberini de büyük bir çoşku ile takip edeceğiz.