Kanal 7'nin sevilen dizisi Esaret, 2 Nisan 2024 Salı günü yayınlanan 307. bölümüyle izleyicileri yine ekranlara kilitledi. Başrollerini Cenk Torun ve Mahassine Merabet'in paylaştığı dizide, Hira'nın ölümünün ardından Orhun'un yaşadığı acılar ve ikilinin yeniden bir araya gelme mücadelesi konu alınıyor.

Hira'nın Ölümü Orhun'u Yıkıyor

Geçtiğimiz bölümde Hira'yı kaybeden Orhun, büyük bir yıkım yaşıyor. Sevdiği kadının cansız bedenini gören Orhun, derin bir kederin içine gömülüyor. Bu keder sadece Orhun'u değil, Hira'ya annesi gibi bağlanan küçük Ali'yi de derinden etkiliyor.

Orhun Zor Bir Karar Vermek Zorunda

Her şey Orhun'un elinden kayıp gidiyorken, konağa geçmişten gelen bir misafir olayları değiştiriyor. Hem Ali'nin hem de Hira'nın hatırasının üzerine karanlık bir gölge gibi çöken bu misafir, Orhun'u zor bir karar vermeye zorluyor. Ali'nin iyiliği için canı gibi sevdiği yeğeninden vazgeçmek zorunda kalan Orhun, gönlündeki aşka ihanet mi ediyor?

Hira Yaşıyor!

Orhun'un bilmediği bir gerçek ise Hira'nın hala hayatta olduğudur. Bir kez daha esir düşen Hira, özgürlüğü için mücadele ediyor. Kader, Orhun ve Hira'yı bir kez daha bir araya getiriyor. Fakat bu sefer gölgelerin ve maskelerin ardında daha büyük bir düşmanla karşı karşıyalar.

Demirhanlı Ailesinin Geçmişinden Gelen Tehdit

Orhun ve Hira, aşkları ve sevdikleri için bu düşmana karşı durmak zorundalar. Her şeyin; aşkın ve güvenin, ailenin ve sadakatin sınandığı bir hikayede Orhun ve Hira'nın mücadelesi devam ediyor.

Esaret 307. Bölüm İzle

Esaret dizisinin 307. bölümünü tek parça full izlemeniz için Kanal 7: URL Kanal 7 web sitesini veya YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

ESARET DİZİSİ KÜNYESİ

Yönetmen: Ayhan Özen- Serkan Mut-Kubilay Koçak
Senaryo: Başak Yazı Odası
Başroller: Mahassine Merabet, Cenk Torun, Ali Yağız Durmuş, Yağmur Çelik, Melahat Abbasova, Mustafa Şimşek, Pervin Mert, Zeki Ocak, Esra Demirci, Bülent Ergün, Başak Durmaz, Bilek Orundaş, Bersu Göksel, Fulya Özcan, Mbaye Dıeng, Yağmur Akdağ, Mia Elif Öcal, Onur Büyükdurak, Deniz Tanfener, Safa Tabur, Dilek Serbest, Arda İlkin Parlak, Mustafa Can Savaş, Sinem Karaçoban, Arzu Canpolat
Müzik: Minör
Tür: Drama
Yapım Şirketi: Karamel Yapım

ESARET YENİ BÖLÜM İZLE LİNKİ

Esaret dizi izle linki aşağıdadır:

ESARET 307. BÖLÜM İZLE