Ardeşen Halkbank Müdürü olarak iki buçuk yıldır İlçede hizmet veren Davut Ali Suiçmez Trabzon Bölge Pazarlama Bölüm Müdürlüğüne atandı. Aslen Rize Çayeli’li olan ve ABD'de İşletme alanında master yapan Suiçmez on bir yıllık müfettişlik deneyimine de sahip donanımlı bir müdür olarak Ardeşen’de güzel işlere imza attı.

Ardeşen Halkbank Müdürü Davut Ali Suiçmez Trabzon’a atandı. Suiçmez İlçeden ayrılışıyla ilgili bir mesaj yayımladı; “Sevgili dostlar. Ardeşen Şube Müdürlüğünden Trabzon Bölge Pazarlama Bölüm Müdürlüğüne tayinim çıktı. 2,5 yıllık süreçte çok güzel işler yaptık diye düşünüyorum. İnşallah benden sonra gelecek olan Bahar Hanım daha güzel işlerle Ardeşen'de hizmete devam edecektir. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun. Görüşmek dileğiyle.” İfadelerine yer verdi.

Çayhaber sitesi olarak sitemizin eski yazarlarından Davut Ali Suiçmez'e  yeni üstlendiği görevde de kendisine başarılar dileriz.

Davut Ali Suiçmez Kimdir?

1981 Çayeli doğumlu, Çayeli Lisesi, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan Suiçmez, ABD'de İşletme alanında master yaparak 7 yıl ABD'de eğitim ve çalışma amaçlı kaldı. 11 yıla yakın çoğunluğu Müfettiş olmak üzere Halkbank'ta çalışan Davut Ali Su içmez çok iyi derecede İngilizce biliyor. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: HABER MERKEZİ