Rize İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımıyla  ÖZEL Şahika İlköğretim Okulunun salonunda  Ziya BARAN tarafından düzenlenen Yenilikçi Yönetimi Tasarımı konulu konferans düzenlendi. 

      

 

Program İl Milli Eğitim Müdürü  Fehmi Rasim ÇELİK’ in , İlimiz Eğitimine yapmış olduğu katkılardan dolayı Prof .Dr.  Ziya BARAN plaket sunmasıyla başladı.İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK yaptığı konuşma da çocuklarımızı geleceğin dünyasına yetiştirmek zorunda olduğumuzu ve bunun için çok çalışmamız gerektiğini söyledi.   

 

     
Ziya Baran yaklaşık 3 saat süren konferans da dahice düşünme, düşünme hızında öğrenme modeli, hızlı okuma gibi bir çok konuyla ilgili pratik yöntemler sunarak,herkesin takdirini kazandı.Lider yetiştirmenin zor olduğu ve müdürlerimiz okullarda veya kurumlarda lider olarak görev yapmaları gerektiğini ve çalışmasını söyleyerek okumanın önemi hakkında bilgiler verdi. Okuma hızı artıkça dikkatin artacağını, azaldıkça dikkatinde azalacağını söyledi.Her şeyde olduğu gibi başarmanın da en büyük  olgusu motivasyon sorunudur.

 

    
Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program bir hafta boyunca Rize Merkez ve İlçelerde Öğretmenlere , velilere ve öğrencilere  Prof. Dr. Ziya BARAN tarafından verilecektir.

    Editör: HABER MERKEZİ