BAYRAM ALİ KAVALCI

Rize Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kurucu Dekanlığına atanan, Prof. Dr. Osman Karamustafa’ya Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce hayırlı olsun ziyareti.

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce; ”Rize Üniversitemizin önemli bilim adamlarından olan Karamustafa, çok eski bir arkadaşım olup, Sakarya’da Belediye Başkan Yardımcılığım ve Erenler Belediye Başkanlığı görevlerimden bu zaman kadar dostluğumuz devam etmektedir. Bizler belediye başkanlığı hizmetlerini yürütürken, Sayın Prof. Dr. Karamustafa arkadaşımız Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde araştırma görevlisi olarak bulundular. Yüksek Öğretim Genel Kurulunca, Rize Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kurucu dekanlığı görevinde başta kendilerine ve tüm öğrencilerine üstün başarılar dileğimle tebriklerimi sunuyorum. Bu Fakültenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Rize Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Osman Karamustafa,”Çaykur Genel Müdürümüz Sayın Ekrem Yüce’nin Üniversitemizi ve şahsımızı ziyaretinden mutluluk duydum. Kendileri bahsettikleri gibi uzun yıllara dayanan dostluğumuz vardır. Çaykur’da yıllardır yapmış oldukları yenilkci ve verimli çalışmalarla bölgemize, çayımıza, ekonomimize ve sosyal hayatımızın önemli bir değeri olan Sayın YÜCE, bu başarılarının yanında uzun yıllarda Rize Üniversitemiz Meslek Yüksek okulunda okutman olarak yapmış olduğu akademik görevi nedeniyle eğitim camiamızın içersinde bulunmaktadır. Bu nazik ziyareti ve kurumsal desteklerine teşekkür ediyorum. Üniversite olarak bu yıl YÖK’ den ek kontenjan ile 4 yıllık öğrenci talebinde bulunduk. İktisadi ve İşletme bölümlerimizde toplam 160 öğrencimiz eğitim ve öğrenimini sürdürmektedir.”diye konuştu.

 

Editör: HABER MERKEZİ