Rektörlük seçimlerinden sonra birçok üniversitede ortaya çıkan hoşgörüsüzlük ortamı, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde olmadı. Aksine, Üniversite diğer Üniversitelere örnek olacak bir olgunluk ve beraberlik ortamında çalışmalarını sürdürüyor

Başkanlığını Rize-Çayelili hemşerimiz Mustafa Sözer’in yaptığı Mezunlar derneği (YTUMED), Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail YÜKSEK' in de katılımı ile Prof Dr. Durul ÖREN' in onuruna bir yemek düzenledi. 7 Ağustos 2008 saat 18.00 de Yıldız Çatı da verilen yemekte, derneğe katkılarından dolayı, Dernek Başkanımız Mustafa SÖZER ve üniversitemize katkılarından dolayı da Rektör Prof. Dr.İsmail YÜKSEK,   Prof. Dr. Durul ÖREN'e başarı plaketleri takdim ettiler.

Son derece samimi bir ortamda ve birlik mesajlarının karşılıklı verildiği yemekte, Derneğimin, Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu hazır bulundu. Yemek sonunda Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği (YTUMED) tarafından yapılan açıklamada: “Yemeğimize gelerek bizleri onurlandıran ve YILDIZLI' lara birlik ve beraberlik anlayışı ile çalışma mesajı veren Rektörümüz Prof.Dr. İsmail YÜKSEK' e ve Prof. Dr. DURUL ÖREN' e Şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ