Vali Çeber, LGS’de 500 tam puan alan Çayeli Yamantürk Ortaokulu öğrencisi Hazal Şezahat Bayraktar ve Güneysu Özel Bilge Ortaokulu öğrencisi Şevval Turan’ı makamında kabul ederek, sınavda göstermiş oldukları başarıdan ötürü kendilerini tebrik etti.

Ziyaret esnasında Vali Çeber; 'Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların göstermiş oldukları her türlü başarı bizleri gururlandırıyor. İlimizden de LGS’de tam puan alma başarısı göstererek bizi gururlandıran öğrencilimizin olmasından ötürü çok mutluyum. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları çaba ve elde ettikleri başarıdan ötürü tebrik ediyor, bu başarının elde edilmesinde onlara desteklerini esirgemeyen ailelerine ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret sonrasında Vali Çeber, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Gerçekleştirilen ziyarette Şevval Turan ve Hazal Şezahat Bayraktar’a, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ile Okul Müdürleri ve öğrencilerin aileleri de eşlik etti.

vali-ceber,-2019-lgs’de-500-tam-puan-alan-ogrencileri-makaminda-kabul-etti-(1).jpgvali-ceber,-2019-lgs’de-500-tam-puan-alan-ogrencileri-makaminda-kabul-etti-(2).jpgvali-ceber,-2019-lgs’de-500-tam-puan-alan-ogrencileri-makaminda-kabul-etti-(3).jpgvali-ceber,-2019-lgs’de-500-tam-puan-alan-ogrencileri-makaminda-kabul-etti-(4).jpg

Editör: HABER MERKEZİ