Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl uygulamaya konan 5 yılını dolduran okul Müdürlerinin görev yerlerinin değiştirilmesi sonucu Çayeli Vakıfbank Lisesi Müdürü iken Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanan Cemil Bilgili onuruna okul aile birliği Başkanı İş Adamı Emin Ketenci ve eski mesai arkadaşları tarafından bir yemek düzenlendi.

Çayeli Öğretmenevinde düzenlenen veda yemeğine Çayeli Vakıfbank Lisesi yeni atanan Okul Müdürü Halit Güçlü başta olmak üzere okul personeli okul aile birliği Başkanı ve üyeleri katıldılar.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen gecede Çayeli Vakıfbank Lisesi’ne yaptığı hizmetlerin anısına okulda görevli öğretmenler tarafından hazırlanan plaket Müdür Okul Müdürü Halit Güçlü tarafından Cemil Bilgili’ye takdim edildi. 

Plaket takdimi sonrası bir konuşma yapan Cemil Bilgili şunları söyledi: Değerli öğretmen arkadaşlarım ve öncelikle göstermiş olduğunuz bu ince davranış için sizlere çok teşekkür ediyorum.

Çayeli lisesindeki görevime 1986 yılında öğretmen olarak başladım. Okulumuzda öğretmen, idareci ve son onbeş yıldır da okul müdürlüğü görevini yürüttüm. Milli Eğitim bakanlığımızın tüm ülke genelinde, bulunduğu kurumda 5 senesini dolduran okul müdürlerinin zorunlu yer değiştirme yasası gereğince kendi isteğimle aranızdan ayrılıp 27 ağustos 2010 tarihinde, Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesinde göreve başladım.

Sizlere sağlık ve başarı dolu çalışmalar dilerken, birlik ve beraberliğinizi bozmadan, sevgi ve saygı bağlarınızı güçlü tutarak, hukuk devletinin niteliklerine bağlı kalarak, geleceğe umutla koşan öğretmenler olarak her şey gönlünüzce olsun diyorum. Okulumuza her zaman katkılarını esirgemeyen Aile Birliği Başkanımız Emin Ketenci bey’e teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuzun müdürlüğüne yeni atanan çok sevdiğim arkadaşım Halit Güçlüye de üstün başarılar diliyorum.

Okul Müdürü Halit Güçlü yaptığı konuşmada geceyi düzenleyenlere teşekkür ettikten sonra Cemil Bilgili’nin 1986 yılından bu yana Çayeli’nin eğitiminde büyük katkılar sağladığını belirterek ve kendisine yaptığı hizmetlerden teşekkür etti. Ayrıca programı organize eden öğretmenleri de kutladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Editör: HABER MERKEZİ