Kütahya’da yapılan ve 72 takımın katıldığı Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak 9. olan Çayeli Vakıfbank Lisesi kız takımı kendilerine maddi manevi destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyaretinde bulundular. 

 

 

Okul Müdürü Cemil Bilgili Başkanlığındaki heyet ilk ziyaretini okul aile birliği başkanı Emin Ketenciye yaptı. Ziyarette okul aile birliği başkanı Emin Ketenci öğrencileri göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutladı. 

 

Heyet ikinci ziyaretini Çayeli Belediye Başkan Vekili Mustafa Baltacıya yaptı. Çok samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Cemil Bilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; Masatenisi kız takımımız 2008 ve 2009 yıllarında il şampiyonu olarak ilimizi Türkiye şampiyonalarında centilmence temsil ettiler. 2010 yılında da aynı şekilde il şampiyonu olarak Kütahya’da yapılan Türkiye şampiyonasına katıldılar ve  72 takımında arasında 9. oldular. Bu başarılarında dolayı öncelikle sevgili öğrencilerimiz Bahar Kaba, Saniye Öztürk ve Büşra Küçük, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Alkan Demir’i ve Öğrencilerimizin Ailelerini tebrik ediyoruz.

Ayrıca bizlere her zaman maddi manevi desteklerini esirgemeyen Çayeli Kaymakamlığına, Çayeli Belediye Başkanlığına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Okul Aile Birliği Başkanı Emin Ketenciye teşekkür ediyoruz. 

 

Çayeli Belediye Başkan Vekili ve Çayelispor Kulübü Başkanı Mustafa Baltacı’da yaptığı açıklamada şunları söyledi; Kütahya’da yapılan Türkiye Masa Tenisi şampiyonasında 4 gün boyunca ilçemizi ve ilimizi başarıyla temsil ederek 9. olmanız bizleri son derece mutlu etmiştir. Çayeli Belediyesi olarak ilçemizi temsilen gerek il genelinde gerekse ülke düzeyinde yapılan spor müsabakalarına katılan tüm okullarımıza imkanlarımız ölçüsünde yardımda bulunuyoruz. Ben Çayeli Belediye Başkan Yardımcısı ve bir spor adamı olarak göstermiş olduğunuz bu başarıdan dolayı sizleri ve yetişmenizde emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailelerinizi tebrik ediyor, bundan sonraki öğrenim ve spor hayatınızda da başarılar diliyorum.

 

Editör: HABER MERKEZİ