Çayeli Vakıfbank Lisesi tarafından okul gelişim projesi kapsamında yürütülen okul kütüphanesinin kullanılması ve güncellenmesi çalışması “Çayeli Vakıfbank Lisesi Kütüphanesinde Seninde Bir Kitabın Olsun” sloganıyla yola çıkarak hedeflemiş noktaya hızla ilerlemektedir. Kitap okumayı sevdirme ve okul kütüphanesinin geliştirilmesi için 3 yılı kapsayan 2008–2011 projenin ilk ayağı olan 2008–2009 Eğitim-Öğretim Yılı düzenlenen kitap toplama kapmayanları ile gerek Çayeli’nden gerekse ilçe dışında yoğun ilgi gördüğü okul yönetimi tarafında ifade edildi.

Okulun tüm paydaşlarını kapsayan bu proje ilçe yöneticileri esnafı tüm kurum ve kuruluşları okul velileri, öğrenciler ve öğretmenleri ilçe halkını projeye katarak daha modern bir kütüphane oluşturmayı hedefliyor. 

2007–2008 Eğitim-Öğretim Yılında da yürütülen bu proje bu yıl daha büyük hedefleri amaçlıyor. “Bir kitap sloganıyla yapılan çalışmalara Çayeli’nde resmi ve özel kuruluşlara okul tarafından teşekkür edildi. Ayrıca kampanyanın 2008 yılı sonu kadar devam edeceği belirtildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ