Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Mert, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile yaptığı görüşmeler sonucunda Çayeli’ne okul yapılması üzerine söz aldığını açıkadı. 

Yaptığı görüşme sonrası Başkan Mehmet Ali Mert, “Uzun zamandan beri gündemimizde olan ve her seferinde, Oda yönetimlerimiz başta Meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’dan talep ettiğimiz okul projesini sonunda ilçemizde kazandırdık.” şeklinde konuştu. 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mert, “Hisarcıklıoğlu, Çayeli’nde yapılması sözü verilen okulun temelinin en kısa zamanda atılacağı sözünü verdi.” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklama şu şekilde;

“Çayeli Ticaret ve sanayi odası olarak ilçemizin değişimine ve gelişimine değer katacak, hem sosyal hem ekonomik olarak katkı sağlayacak Okulu TOBB’un katkılarıyla ilçemize kazandırdık. Öncelikle ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” 

“Oda üyelerimiz ve ilçe halkımız adına Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na şükranlarımı sunuyorum, ayrıca bu süreçte desteklerini bizlerden esirgemeyen Çayeli Kaymakamlığına ve Çayeli Belediye Başkanlığına teşekkür ediyorum.”

“Yapılan görüşmeden sonra Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında protokol imzalandı.” dedi.
 

Editör: HABER MERKEZİ