Çayeli’nde uzun yıllar görev yapan sevilen okul müdürlerinden Sami Kılıçbay emekli oldu. Kılıçbay için Çayeli’nde bir veda yemeği programı tertip edildi.

38 yıllık meslek hayatının 18 yılını Çayeli’nde geçiren Kılıçbay’ın emekliye ayrılması nedeniyle en son görev yaptığı Çayeli Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Çayeli Öğretmen Evi’nde bir veda yemeği programı düzenlendi. Yemeğe Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik, Rize Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Çayeli Ak Parti İlçe Başkanı İshak Karahan, Çayeli Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Sivil Toplum Örgütü Başkan ve Temsilcileri ile Okul Müdürleri ve Öğretmeler katıldı.

Kalabalık bir katılım ile düzenlenen veda yemeğinde zaman zaman duygulu anlar yaşandı. Kılıçbay yemekte yaptığı konuşmada “ 38 yıllık meslek yaşamının en güzel anlarını yaşadığım Çayeli’nde çok sevdiğim öğretmenlik mesleğine veda ediyorum. 2000 yılında Çayeli’nde YİBO’da başlayıp daha sonra Halk Eğitim Merkezinde devam ettirdiğim meslek hayatımda çok güzel anılar ve dostluklar yaşadım. Beni bu günümde yalnız bırakmayan, bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Halk Eğitim çalışanlarına ve geceye katılan sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Programda Sami Kılıçbay ile ilgili yapılan konuşmalar ve verilen hediyelerin ardından düzenlenen etkinlik sona erdi.

Öte yandan Sami Kılıçbay’ın emekliye ayrılması nedeniyle boşalan Çayeli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Handan Yelkenci atandı.

 

 

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ