İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavında (SBS), Çayeli Merkez Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Sandıkçı, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 puan almış ve ülke genelinde 921 öğrenci arasına girmişti.  
İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, Merve Sandıkçı ve ailesiyle birlikte Belediye Başkanı Rıza Çakır'ı makamında ziyaret etti. 
 

Belediye Başkanı Rıza Çakır’da yaptığı konuşmadan bu başarıdan dolayı Merve Kızımızı kutluyorum. Ayrıca bu başarıda emeği geçen, ailesine, Öğretmenlerine ve okul idarecilerini tebrik ediyorum. Merve kızımız bizi gururlandırmış ve çıtayı yükseltmiştir. Bu düşüncesiyle tüm Çayeliler adına kızımıza Laptop bilgisayar takdim ediyorum diyerek Casper marka bilgisayarı Merve Sandıkçı’ya hediye etti. 
Merve Sandıkçı, burada yaptığı açıklamada, Başarıdan sonra belediyemizin verdiği hediyeler bizleri daha çok heveslendirecektir. Her zaman bizden daha iyi olan birileri vardır düşüncesiyle daha çok çalışmalıyız dedi. Merve Sandıkçı Hedefinin doktar ve iyi bir siyasetçi olmak olduğunu da açıkladı.
Çayeli Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır’da Başarının takdir edilmesinden dolayı Belediye Başkanı Rıza Çakır’a teşekkür ederek sınavda başarılı dolan tüm öğrencilere muvaffakiyet diledi.
 
Editör: HABER MERKEZİ