Okullarda sene sonu yaklaştıkça, sınıf geceleri de artmaya başladı. Özellikle ana sınıfı ve birinci sınıfların geceleri veliler tarafından hayli ilgi görüyor. Çocuklarını ilk defa okul ortamında izlemek isteyen veliler, miniklerin yaptıkları gecelere akın ediyorlar. Önceki akşam da Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu birinci 1. sınıf öğrencileri de davetlilere doyumsuz bir gece yaşattılar.

Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri yılsonu etkinlikleri içersinde okullarının etkinlik salonunda bir gece düzenlediler. Geceye okul müdürlerinin yanında çok sayıda davetli katıldı. Öğrenciler salonda bulunan davetlilere birbirinden ilginç gösteriler yaparak, geceye katılan misafirlerin keyifli dakikalar geçirmesine sebep oldular. Öğrencilerin hazırladıkları skeçler ve şov gösterileri salondakilerin uzun süreli alkışlamalarına sebep oldu. Özellikle iki öğrenci oynadığı yumurta tarifi skeciyle davetlileri kahkaha tufanına tuttu. Yine gecede göz dolduran gösterilerden birisi de jimnastik gösterileriydi. 1. sınıf öğrencileri adeta büyüklere taş çıkartırcasına birbirinden ilginç akrobasi gösterileri yaptılar.

Geceye katılan davetlilere bir konuşma yapan Çayeli Şahika İlköğretim Okulu Müdürü Harun Var,' Beni en çok heyecanlandıran etkinlikler, miniklerin yaptığı geceler oluyor. Bu yavrular kendinden büyük işler yaparak, davetlilere keyifli dakikalar yaşatıyorlar. Bu yaşlarda çocuklarımızın seyircinin karşısına çıkıp, gösteri yapmaları ve kendilerini ifade etmeleri eğitimin yapı taşını oluşturmaktadır. Okul olarak çocuklarımızın sosyalleşmesini istiyoruz. Çocuklarımız içe kapanıklıktan kurtulup, dışa açık insanlar olması lazım. Şahika da işte tam bu noktada önemli bir misyon üslenmiş durumda kendine. Okul olarak bu çocukların geleceğe hazırlanması noktasında üzerime düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Öğretmenlerimiz de bu bilinçle çalışıp gayret gösteriyorlar.'dedi.

 


 

 

Editör: HABER MERKEZİ