Ç.Rizespor kamp a Mehmet Tesislerinde girerken teknik direktör Ümit Kayıhan önceki sezon yaşanan sıkıntılardan uzak bir sezon geçirmek istediklerini söyleyerek” Takıma 4 takviye daha yapılacak, aldığımız oyuncuların hepsi kaliteli” dedi.

2010–2011 sezonu için Rizespor Mehmet Cengiz tesislerinde kampa giren yeşil mavililer kurban keserek idman sahasına girdi. Kampa Clement ile Sezer katılmazken Sezer in Ümit milli takım kampında olduğu Clement in ise bir iki gün içinde kampa katılacağı bildirildi. Ç.Rizespor teknik direktörü Ümit Kayıhan bu sezondan ümitli olduğunu söyledi.

BEYAZ SAYFA AÇTIK

Ç.Rizespor teknik direktörü yeni sezona beyaz bir sayfa ile girdiklerini söyleyerek” Geçen sezon Rize camiasını üzdük, benim ürettiğim projede taraftarlarımız ile iç içe olacağız. Savaşan, mücadele eden bir ekip kuruyoruz. Alt yapıdan 11 kişi bizimle birlikte idmanlara çıkıyor. Denenmek üzere gelen 5 oyuncu var, onları bu kamp döneminde deneyeceğiz, şu an 23 kişi ile kampı açtık, denenmeye gelen oyuncuların hepsi de kalabilir. Bunu zaman gösterecek” dedi.

4 OYUNCU DAHA ALACAĞIZ

Takıma 4 oyuncu daha katılacağını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan “Davas kampına kadar bu oyuncuları alacağız. O kampta mutlaka o oyuncular olmalı, geçtiğimiz sezon gibi son zamanlarda gelen oyunculardan fayda sağlayamayız, benim en çok üzerine durduğum, taraftarımızdır, mutlaka taraftarlarımızı yanımıza çekmemiz lazım. Bu sezondan ümitliyim ve istediğimiz yerde olacağız” dedi.

BİLİNÇLİ TRANSFERLER YAPTIK

Transfer komitesinin kendi verdiği liste doğrultusunda transferler yaptığını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan” Sahada netice alırken taraftarımız rahatça, stres olmadan maç izlemeli, saha içinde mücadele eden futbolcu ise stres altında olmamalı, iyi bir takım olmak için önümüzde süre var ve bu sürede tüm kaynaşmayı sağlayacağız” dedi.

NE İSTEDİĞİMİZİ BİLİYORUZ

Ç.Rizespor as başkanı Ekrem Yüce yapılan transferlerin olumlu ve takıma yararlı olacağını söyleyerek” Ne istediğimizi, nereye varmak istediğimizi iyi biliyoruz” dedi.

Ç.Rizespor as başkanı Ekrem Cengiz  idman öncesinde futbolcularla bir araya geldiklerini söyleyerek” Onlardan beklentimizi onlarla konuştuk, geçmiş yılları konuştuk, başarılı dönemlerimizi ve son zamanlarda ki başarısızlıklarımızı paylaştık, artık taraftarımızın sabrı kalmadı., süper ligi istiyoruz” dedi.

TAKIMA GÜVENİYORUM

Rize halkı ile bütünleşeceklerini söyleyen As başkan Ekrem Yüce” Taraftarımız başarı bekliyor, başarının bir anahtarı taraftarda bir anahtarı ise teknik heyet ve futbolcularda, iki anahtar aynı kapıyı açıyorsa, taraftar, takım el ele vermeli, rahat ve huzur içinde maç izlemek istiyoruz. Bu nedenle yapılan transferler takım için olumlu, bazı oyuncular daha takıma katılacak. Bu sezonun başarılı geçeceğine inanıyorum” dedi.

Kurban kesilmesinin ardından toplu fotoğraf çekilen Rizespor da düz koşunun ardından fizik ve kültür hareketleri ile idman devam etti.

 

Editör: HABER MERKEZİ