Uygur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin daha önce Siirt'in Aydınlar ilçesinde görev yaptığını belirterek, ''Orada eğitime ihtiyaç duyan, okumak için çırpınan minik ellerin varlığını biliyoruz. Elimizdekilerin değerini ancak paylaşabilirsek anlayabiliriz'' dedi.

Aydınlar ilçesindeki okullarda birçok konuda eksik bulunduğunu ve yardıma ihtiyaçları olduğunu iyi bildiğini dile getiren Uygur, ''Oradaki öğrencilerimizin ihtiyacını bilip de kayıtsız kalmak mümkün değil. Bunun için oradaki öğrencilerimize yardım etmek amacıyla ilçemizde kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak bir kampanya başlattık. Başlattığımız bu kampanyaya ilçemizdeki bütün okullarımız katıldı'' diye konuştu.
Uygur, kampanya sonunda Aydınlar ilçesindeki İkizbağlar İlköğretim Okulu ana sınıfında okuyan 40 öğrencinin giysilerinin temin edildiğini, ayrıca oyuncak ve eğitim için gerekli malzemeler temin edilerek bu okula gönderildiğini kaydederek, ''Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kampanya ile ihtiyaçlı olan öğrencilerimize bizim de katkımız oldu. Böylece bu öğrencilerimizin başarısında bizim de payımız olacak'' diye konuştu.

memlekethaber.com

Editör: HABER MERKEZİ