Eğitim-Bir-Sen Rize şubesinin  Rize öğretmenler evinde saat 10'da başlayan şura çalışmasına Rize  merkez ve ilçelerinde konusunda uzman olan üyelerini bir araya getirdi.         

Tokat'ta şehit edilen 7 Mehmetçiğin anısına bir dakikalık saygı duruşundan sonra okunan istiklal marşı ile başlayan şurada, çalışanların sorunlarını bir havuzda toplayarak ilgili komisyonların çözüm önerilerini tespit eden Rize
Eğitim-Bir-Sen Şubesi daha sonra bu çözüm önerilerini rapor haline getirilip bölge şurasına götürülecek. Bilahare bu çalışmalar Genel Merkez şurası ile sonlandırılacaktır.         

Şuranın açılış konuşmasını yapan
Eğitim-Bir-Sen Rize Şubesi Başkanı Mehmet Sadık CENGİZ; Eğitim çalışanlarının sorunlarını bu sorunlara muhatap uzman kişilerden rapor haline getirmek istedik. Bu suretle Eğitim sorunlarının çözümüne yön vermek istiyoruz. Bu nedenle ihtiyaç duyulan bu platformu oluşturduk.Komisyonlarımızın soru ve önerilerini birer rapor halinde hazırlayacakları uzman guruplara ayrık” dedi.        CENGİZ günün programını sunduktan sonra komisyonlara başarılar diledi
         
Şurada akademisyenler, memurlar, öğretmenler, teknisyenler, şefler, idari hizmetliler ve idari personel ayrı ayrı komisyonlar kurularak çalıştı.
Editör: HABER MERKEZİ