Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, ilk önceliğinin eğitim olduğunu bir kez daha ispatladı.

Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk göreve başladığı ilk günden bu yana her fırsatta eğitimin birinci önceliği olduğunu belirtmiş ve ilçe genelindeki okul ziyaretlerini ve çalışmalarını yakinen takip ederek, istek ve taleplerinin yerine getirilmesine özen gösterdi.

Okul Müdürleriyle toplantı yapan, okulların fiziki şartlarını yerinde inceleyen ve her fırsatta okul ziyaretleri yaparak öğrencilerle birebir ilgilenen Kaymakam Öztürk; Çayeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İmam Hatip Anadolu Lisesi, Şehit Muhammet Ambar İmam Hatip Ortaokulu, Hüseyin Rüştü Altunbaş Ortaokulunu ziyaret ederek eğitim öğretim durumlarını yerinde inceleyerek idareci ve öğretmenlerden yapılan akademik ve kültürel çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Öztürk, okul ziyaretlerinde öğrencilerle bire bir ilgilenmeyi de ihmal etmeyerek, öğrencilerin yaptığı çalışmalara bir süre eşlik ederek sohbet etti.

Okul ziyaretleri sonrası öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektiren Kaymakam Öztürk, eğitimin ilk önceliği olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

Editör: HABER MERKEZİ