Çayeli Milli Eğitim Müdürlüğü okul öncesi çocukları Kültür Merkezinde yaptığı programlarla doyasıya eğlendirdi.

Tüm İlköğretim Okullarının okul öncesi öğrencilerinin katıldığı programa Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çayeli Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, okul müdürleri ile birlikte çok sayıda veli katıldı.

Programın ilk bölümünde okul öncesi tanıtımı yapıldı. Daha sonra Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu tarafından yapılan yarışmaların ödülleri takdim edildi. Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu İlköğretim 1. sınıf öğrencilerine 'Minik Eller Güzel Yazı Yazma Yarışması' ile anasınıfı öğrencilerine de 'Hünerli Eller Pastel Boya Yarışması' düzenlemişti. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri anasınıfı şenliğinde Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş tarafından verildi. Kaymakam Mehmet Aktaş yarışmada başarılı olan öğrencilerden, birincilere bisiklet, masal seti, ikincilere bisiklet, çeyrek altın, üçüncülere çeyrek altın, eşofman takımı, dördüncülere de okul çantası hediye etti.

Bu yaş çocuklara bu tür yarışmalar düzenleyen Çayeli Şahika Kolejine teşekkür eden Mehmet Aktaş, 'Burada başarılı olan çocuklarımızı kutluyorum. Bugün çocuklarımızın gönlünce eğlenmelerini arzu ediyorum. Yarışmalarda başarılı olan öğrenciler üzerinde emekleri olan öğretmen ve anne, babaları da kutluyorum.' dedi.

Ödül töreninden sonra anaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanana birbirinden ilginç yarışmalarla çocuklar bir hayli keyifli dakikalar geçirdiler.

Editör: HABER MERKEZİ