Rize’deki Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu İmam hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarında uygulanmakta olan 'KTS, ÖGEP, YÖGEP, DÖGEP ' izleme ve değerlendirme sistemi ile ilgili olarak 1.dönem yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi ve 2. dönem yapılacak olan bilgi ve etkinlik yarışmalarının planlama toplantısı Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK başkanlığında, Çayeli Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK başkanlığında İl Müdür Yardımcısı Mustafa KALENDER, Çayeli İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, Çayeli İlçe Şube Müdürleri Halil İbrahim TOSUN ve Mehmet AŞÇI Rize’deki tüm Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu İmam hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokul Müdürleri katıldı.

Kısa bir tanışmanın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, toplantının hayırlı olmasını diledi. İmam Hatip ortaokul ve liselerinin toplumsal algısının düzeltilmesi adına hep birlikte çalışmamız gerektiğine vurgu yaptı. İşte bu noktada en önemli görev ve sorumluluğun biz yöneticilere düştüğünü ifade etti. Öğrencilerimizin bu kurumları tercih edebilir olmaları noktasında beraber hareket etmemiz gerektiğini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK yoğun bir gündemi olması dolayısıyla toplantıdan ayrılıp Çayeli İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK’e ziyarette bulundu.

Ziyaretin ardından Çayeli Merkez Atatürk Ortaokulunu da ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü, okul hakkında bilgi aldı. Özellikle Çayeli Merkez Atatürk Ortaokulunun fiziki imkânsızlıklarını yerinde gözlemleyen Koçak, bu konuda çözüm arayışında bulunacağını, daha kullanışlı bir binanın kazandırılması adına gereken çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

Zamanının kısıtlı olması dolayısıyla ziyareti kısa kesen İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, ilde düzenlenen Okul Aile Birlikleri Başkanları Toplantısına katılmak üzere Çayeli'nden ayrıldı.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ