Çayeli’nde bulunan Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü bölgemize her alanda katkılar sağladığı bir gerçek. Bu katkılardan bir tanesine seminer ve kurslarda gerek eğitim yöneticisi gerekse eğitimci olarak katılan kişiler görev yaptıkları müdürlüklere bağlı bulunan okulları ziyaret ederek sorunları yerinde görüyorlar.

 
22-26 Ekim 2007 tarihleri arasında düzenlenen “O
kul Yönetimi Semineri”ne MEB Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı 100 adet Meslek Lisesi Müdürü katıldı. adı geçen seminere ilimiz Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali Dilsiz ile H.Kemal Yardımcı Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Sırrı Atalay Karaman da katıldı.

 
Seminere görevli olarak katılan Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Cengiz İŞSEVER ve İhsan SAVAŞ seminer derleri dışında kalan vakitlerde ilimizde bulunan Denizcilik Meslek Liselerini ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret ettiler. Okulların sorunlarını yerinde görerek okul yöneticileri ile çözüm önerileri konusunda fikir alış-verişinde bulundular. Ayıca Denizlicilik liselerinin kapasitelerini artırmak için okullarda incelemeler de bulundular.

 
Ayrıca ilimizin turizmde cazibe merkezi olan Ayder yaylasını Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Hızır İlyas Ölker’in rehberliğinde gezdiler.  

 


 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ