Çayeli Anadolu İmam Hatip Lisesi 140 puanla birinci olurken, Yedek sorularla devam eden yarışmada AHNİ Anadolu Lisesi ikinci ve Denizcilik Meslek Lisesi üçüncü oldu. Birincilik ödüllerini Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ taktim ederken, ikincilik ödüllerini Çayeli Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin ve üçüncülük ödüllerini ise Rİze Gençlik Hizmetleri Müdürü Yasin ÇAKMAKÇI taktim etti.

Yarışma sonrasında Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle Rize'de satranç sporunun yaygınlaşmasında verdiği katkıalrdan ötürü Satranç Federasyonu Rİze İl Temsilcisi Ersoy USTAOĞLU'na Çayeli Gençlik Derneği Başkanı Vatan KARAKAŞ ve Genç Düşünce Derneği Başkanı Halil İbrahim AYDIN plaket taktim etti.

Genç Düşünce Derneği'nin organizatörlüğünde Çayeli'nde 14. bilgi yarışması düzenlendi. Bu vesile ile 2016 yılından bugüne bilgi yarışmalarına verdiği desteklerden dolayı Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN'e Genç Düşünce Derneği Başkanı Halil İbrahim AYDIN tarafından plaket takdim edildi.

Yarışma Jurisinin hediyelerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet YILMAZ ile Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer OVALI takdim etti.

Genç Düşünce Derneği tarafından yapılan açıklamada; 2021-2022 yılı okullar arası bilgi yarışmaları tamamlandı. Yarışmalara katkı sunan herkese teşekkür ediyor, yarışmalara katılan okul öğrencilerini ve derece elde edenleri tebrik ediyoruz.

Editör: HABER MERKEZİ