MNG Holding sahibi Mehmet Nazif Günal tarafından 4 ay gibi kısa bir sürede yapılan ve şu ana kadar onlarca etkinliğe ev sahipliği yapan kültür merkezi özel misafirlerini ağırladı.

Ç. Rizespor-Beşiktaş maçı için Rize’ye gelen MNG Holding sahibi Mehmet Nazif Günal, TBMM İstanbul Milletvekili ve Sivil Savunma Komisyonu Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Armatör Sadan ve Nevzat Kalkavan İş Adamı Orhan Keçeli, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete’nin de aralarında bulunduğu tanıdık simalar Belediye Başkanı Rıza Çakır ve Başkan Yrd. Mustafa Baltacı nezaretinde kültür merkezini gezdiler. Kendileri binanın genel durumu kullanımı ile ilgili bilgiler verdiler.

Konu ilgili konuklarına açıklama yapan Belediye Başkanı Rıza Çakır; şunları söyledi “bu mühteşem eseri 4 ay gibi kısa bir sürede bitirip ilçemize armağan eden bugüne kadar onlarda etkinliğe ev sahipliği Kültür Merkezimizi yaptıran Mehmet Nazif Günal bey efendiye sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Binamız gerek sahil yolundan gerekse Hizmetiçi Eğitim Enstitüsüne gelen kişiler tarafından çok beğeniliyor.”

Misafirlerde Gördükleri manzara karşısında çok etkilendiler yapımı üstlenen Holding sahibi Mehmet Nazif Günal’ı tebrik ettiler.


 


 


 


 


 

 


 

 


 

 

Editör: HABER MERKEZİ