Ekşioğlu Vakfı’nın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve bu yıl 4.’sü yapılacak olan 4.Ovit Kar Şenlikleri 11 Nisan 2015 Cumartesi günü Ovit Yaylası’nda hayata geçirilecek. Rize’de eğitimde yeni bir çığır açan RENK Projesi ile 4. Ovit Kar Şenlikleri ortak paydada buluşmaya hazırlanıyor.

350 öğrencimiz ve 50 öğretmenimizle “Dünyada En Çok Çocukla Kardan Adam” Rekorunu kırarak Guinnes Rekorlar Kitabına girmeyi hedefliyoruz.Bu kapsamda düzenlenecek etkinlikler ile bireylerin eğitime karşı farkındalık ve olumlu tutum geliştirmesi hedeflenip, etkinliklerin öğretmeyi ve öğrenmeyi farklılaştıracağı düşünülüyor. RENK Projesi kapsamında, eğitim kültürünün tabana yayılması amaçlanıyor.

VAKIF YÖNETİMİNDEN VALİ’YE ZİYARET 

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi ve yönetim kurulu üyeleri Kemal ve Yasin Ekşi ile Ekşioğlu Vakfı Basın Danışmanı Sunucu Necati Selvitop, Rize Valisi Ersin Yazıcı ’yı ziyaret ederek Kar Şenliği hakkında görüş alış verişinde bulundu. Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, Rize’de yürütülen RENK projesine Vakıf olarak destek verdiklerini belirterek eğitime her alanda desteğin vakıflarının da birinci önceliği olduğunu kaydetti.

 

Editör: HABER MERKEZİ