Erasmus KA2 programı kapsamında Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi tarafından yürütülmekte olan INNOVATION AND MOBILE LEARNİN başlıklı stratejik ortaklıkların 2. öğrenme-öğretme faaliyeti İspanya eğitimleri ile tamamlandı.

Projenin ikinci hareketliliği 11-15 Şubat tarihleri arasında İspanya’nın Endülüs bölgesinde bulunan Jerez de la Frontera kentinde gerçekleştirildi. Projeye beş farklı ülkeden 30 öğrenci ve 15 öğretmen katıldı. Projede katılımcılar web 2.0 araçlarının eğitime entegresi kapsamında öğrenme-öğretme faaliyetleri gerçekleştirdi. Ayrıca Türk-İslam kültürüne dair pek çok iz taşıyan Endülüs bölgesindeki Sevilla ve Cadiz kentlerine de kültürel geziler düzenlendi.

Okul Müdürü Aydın Mertayak;”Gerçekleştirdiğimiz INNOVATION AND MOBILE LEARNING projesi gerek farklı kültürleri tanıma gerekse bu kültürlere ait eğitim-öğretim yaşantılarına tanıklık etme anlamında oldukça faydalı bir şekilde devam ediyor. Çayeli ilçemizi bu anlamda temsil eden tek okul olmanın gururunu ayrıca yaşıyoruz.” dedi.

Proje kapsamında kasım ayında okulumuzda gerçekleştirilecek olan eğitim-öğretim faaliyetlerinde bizlere yakışan bir misafirperverlik göstereceğiz. Okulumuz bundan sonra da benzeri projelere öncülük yapmaya devam edecektir. İlk hareketliliğini Aralık ayında Yunanistan’a gerçekleştiren AHNİ Anadolu Lisesi projeyi Bulgaristan ve İtalya etkinlikleriyle tamamlayacak.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ