1988 Yılında Eğitim-Öğretim faaliyetlerine başlayan misyonu Vatanına ve Milletine bağlı bilinçli, çalışkan sorumluluklarını bilen milli ve manevi duygularına sahip her çağın şartlarına uygun davranışlar gösteren çağa hükmeden bireyler yetiştirip ülkesinin hizmetine sunmak olan Hasan Yılmaz İlköğretim Okulu hayırsever kişi ve kuruluşların katkılarıyla çağın gereklerine ayak uyduran bir okul olma yolunda hızla ilerliyor.

Okul Aile Birliğinin özel çabaları ile Şişli Belediyesi tarafından okula gönderilen, Fen laboratuarı, Çocuk Parkı, Kırtasiye Malzemeleri özel eğitim sınıfına ait sıralar ile masaları yapılan törenle okula teslim edildi.

Düzenlenen törene Şişli Belediye Başkan Yardımcısı S.Tayfun Kahyaoğlu’nun ve Belediye Encümeni Ahmet Yazıcı , Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Mutlu, Madenli Belediye Başkanı Mustafa Tuyloğlu ile Okul Aile birliği Üyeleri ve misafirlerin katıldı.

Okul Aile birliği adına yapılan açıklamada söyle denildi. Bu yardımların okula ulaşmasını sağlayan başta Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün şahsında Şişli Belediyesi Çalışanlarına Yürekten Teşekkür eder, Ayrıca 8 adet akıllı tahta 8 adet projeksiyon cihazı ve bando takımı alarak okulumuza gönderen okulumuzun kurucusu olan sayın Turgut Yılmaz beye şükranlarımızı sunarız.

Editör: HABER MERKEZİ