İzmit Yuvacık'ta yaşayan Güneysu'nun Islahiye Köyü'nden  Emekli Edebiyat Öğretmeni Hüseyin HANEDAR 2 Bine Yakın Kitabını Güneysu İlçe Milli Eğitime Bağışladı.
 
Kitaplar için Yuvacık'a giden Şube Müdürümüz Suat Hayri KÖSEOĞLU, 2 Bine yakın kitabı Bağışta bulunan Hüseyin Hocamız, oğulları ve Yuvacık'ta İmamlık yapan Ahmet YILMAZ Hoca ve Karamürsel'de Esnaflık Yapan Mustafa FIRAT Beyfendi ile birlikte kolileyip kargo ile Güneysu'ya gönderdi.
  
Kitapların kolilenmesi ve kargo işlemlerinde bizlere yardımcı olan Güneysu Kıbledağı Köyünden Yuvacık'ta İmamlık yapan Ahmet YILMAZ hocaya ve Karamürsel'de esnaflık yapan Mustafa FIRAT Beyefendiye de teşekkür ediyoruz.
 
Evlatları gibi özenle sakladığı ve canı gibi bildiği kitaplarını büyük bir fedakarlık örneği göstererek geleceği şekillendirecek Güneysu'da okuyan öğrencilere bağışlayan Emekli Edebiyat Öğretmenimiz Güneysu Islahiyeli Hüseyin HANEDAR hocamıza bu anlamlı bağışından dolayı Güneysu olarak çok teşekkür ediyoruz. 
 
:: HÜSEYİN HANEDAR KİMDİR ? ::
 
Kütüphanemize çeşitli konulara ait 2000 civarındaki kendi kitaplığını bağışlayan Hüseyin Hanedar, Kocaeli İzmit Lisesi'nde yıllarca Edebiyat öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2002 yılında Yalova Lisesi'nden Edebiyat öğretmeni olarak emekli olmuştur. Hüseyin Hanedar halen Kocaeli, Başiskele, Yuvacık ve Güneysu,İslâhiye Köyü'nde yaşamaktadır. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ