Cumartesi gerçekleşen gezi programına 400’e yakın üniversite öğrencisi, fakülte öğretim görevlileri,  katıldı. Gezi programından dolayı mutlu olduklarını belirten öğrenciler Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır’a teşekkür ettiler. Havanın olumsuz olması nedeniyle kısa tutulan gezi programının bahar aylarında yeniden düzenlemesi halinde katılmak istediklerini belirtirler.

Gezi sonrası bir açıklama yapan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Eğitim Fakültemizde okuyan öğrenci kardeşlerimize farklı bir gün geçirmeleri için bir gezi organizasyonu düzenledik. Bir çok öğrenci kardeşimiz denizle ilk kez tanışmış oldu. Fakat hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle programı kısa tutmak zorunda kaldık. İlkbaharda de daha geniş katılımlı bir program yapıp bu gezinin olumsuzluğunu telafi edeceğiz. Ayrıca yapmak istediğimiz her organizasyonda bize vapuru tahsis eden Rize Belediyesine teşekkür ederiz. Şeklinde konuştu.

Eğitim Fakültesi dernek başkanı Muhammet Sarı’da organizasyona emeklerinden dolayı Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır’a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Editör: HABER MERKEZİ