AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, AK Parti’nin Trabzon’daki milletvekili sıralamasına ilişkin, '5-1 olma ihtimali çok yüksek, bunu 6-0 yapmak için biraz gayret göstermemiz lazım. Genel Merkezimiz uzun uzun düşünerek ve birçok şeyi dikkate alarak bu listeyi hazırlamıştır' şeklinde yorumladı.
Erdöl, kendisinin de Ankara’da temayüle girmeden aday gösterildiğini hatırlatarak, 'Trabzon’daki listeye girenler hizmet edebilme aşkıyla çalışan arkadaşlarımızdan oluşuyor. Trabzon için inşallah hayırlı bir neticeye ulaşacak listedir diye düşünüyorum' dedi. Erdöl şunları söyledi:

CORA’NIN DİĞER PARTİLERİN BİRİNCİ SIRA ADAYI KADAR ŞANSI VAR
'Trabzon’daki arkadaşlarımızın hepsi elbirliği yapıp 6-0 yapmak için gayret edecektir. Bize de bir görev düşerse elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Diğer partilerin birinci sıra adaylarının şansı ne ise Salih Cora’nın şansı da o kadardır. 2002 yılında ben de seçimlere 6. sıradan girdiğimde benim için de aynı söylemler dile getirildi ve o dönem de aynı şeyleri söyledim. Ben o dönem, ‘Ben hesabımı yaptım, diğer partilerin 1. sıra adaylarının şansı ne kadarsa benim de o kadar demiştim' ifadelerini kullandı.

GENÇLER CORA’YA SAHİP ÇIKMALI
Oradaki arkadaşlarımızdan isteğimiz Salih Cora’nın da milletvekili olması için çalışmaları yönünde. Bunu yapacak altyapı da, kadro da, teşkilat da, gayret de, azim de var. Bu olmayacak, uçuk bir rakam değil. Zaten 5-1 olma ihtimali çok yüksek, bunu 6-0 yapmak için biraz gayret etmemiz lazım. Gençlerin Salih Cora’yı desteklemesi lazım, o mesajı gençlerin alacağını düşünüyorum. Salih Cora’nın oraya konması, bu dönem ve bundan sonra aday olacak gençlerin neler yapacağını göstermesi bakımından önemli diye düşünüyorum.'

TRABZON’A YAPILMAMIŞ YATIRIMLARI GETİRDİK
Erdöl, AK Parti’nin Trabzon’a tarihinde yapılmamış yatırımları getirdiğini ve AK Parti’nin Trabzon’u asla mahcup etmediğini ifade ederek, 'Hiçbir zaman da mahcup etmeyecek. Trabzon’da ikinci bir tünel yapılmamış olsaydı, trafiğin hali düşünülemezdi bile. Eleştirenlere, ‘Trabzon için ürettiğin nedir? Bana göster, bende bundan sonra da bir şeyler üretebileceğine inanayım’ derim. Bizim projelerle yarışacak bir proje yaptılar mı onu söylesinler' diye konuştu.
Editör: HABER MERKEZİ