Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu, 'Babalar Çocukları İle Kahvaltıda Buluşuyor' adlı bir sosyal etkinlik başlattı. Etkinlik kapsamında öğrenciler, babalar haftada bir gün okulda kahvaltı yapıyor.

Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu, öğrencileri ile birlikte velilerini de kahvaltıda ağırlıyor. Okullarında babaları ile birlikte kahvaltı yapma fırsatı bulan öğrencilere bu imkanı sunan Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu Müdürü Harun Var, düzenledikleri etkinliğin çocuklarda olumlu yansımasını gördüklerini söyledi.

Okul Müdürü Var, 'Bundan böyle her sınıftaki öğrencilerimiz babaları ile haftada iki gün okulda kahvaltı yapacak.' dedi. Babaların çocuklar üzerinde çok büyük bir tesiri olduğunu söyleyen Var şöyle konuştu: 'Biz de çocuklarına vakit ayırma noktasında sıkıntıları olan babalarımızı kahvaltıda bir araya getirelim dedik. Bir babanın çocuğuyla baş başa yaptığı kahvaltı neticesinde, çocuğunun ruhunda meydana getirdiği tamiratı onlarca bilim adamı bir araya gelse meydana getiremez. Bu projemiz her hafta belirli günlerde düzenli bir şekilde devam edecektir.'

Çocuğu ile böyle bir ortamda beraber bulunma noktasında zaman problemi yaşadığını söyleyen okul velisi Osman Sarıoğlu, 'Gerçekten ilginç bir faaliyet oldu. Şahikanın bu faaliyetiyle çocuğumla farklı bir ortamda ilk defa kahvaltı yaptık. Kendi ellerimle çocuğumun kahvaltısını yaptırdım. Gerçi çocuğumun kahvaltısını yaptırırken biraz zorlandım ama hem benim, hem de çocuğum için farklı bir an olmuş oldu.' diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ